Ta en titt på hur det går till i Oppo Find X (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Ta en titt på hur det går till i Oppo Find X (foto)

Oppo Find X presenterade sig omedelbart som en unik smartphone: den enda som hittills har föreslagit en “elegant” alternativ till skåran för att maximera skärmytan utan att offra den fotografiska sektorn. För de som inte är bekanta med det har telefonen ett övre block som skjuts upp för att visa den främre kameran och stängs genom att glida ner för att passa in i enhetens form.

Efter att ha gjort nödvändiga lokaler rapporterar vi rivningen utförd av typerna av MyFixGuide. Om du någonsin undrat hur det går till i denna märkliga mekanism du kan se det med dina egna ögon på bilderna i galleriet.

Utan att gå in på för mycket detaljer, består mekaniken i huvudsak av en periskopstruktur som trycker upp / drar in toppen av telefonen med lager för att begränsa friktionen mellan komponenter och säkerställa smidig glidning.

där framdelenDessutom kamerainnehåller alla en serie sofistikerade tekniska enheter: LED och infraröd sensor, närhetssensor och punktprojektor som används för den komplexa tekniken för Ansiktsigenkänning.

De tillbaka istället är det mer banalt och rymmer i två fotografiska sensorer: den första är en 16 MP Sony IMX519 med optisk stabilisering och RAW HDR-stöd, den andra har helt enkelt 20 MP.

Om du är nyfiken vi rekommenderar absolut inte att du försöker ta isär din telefon. Faktum är att operationen är långt ifrån enkel och är mycket enklare än att sätta tillbaka allt på plats och stänga. För att inte nämna att om någon komponent går sönder, lycka till med att hitta ersättaren!

Relaterade artiklar

Back to top button