Ta en närmare titt på Pixel 3 XL, tack vare en ny serie skal (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Ta en närmare titt på Pixel 3 XL, tack vare en ny serie skal (foto)

Även om deras lansering är planerad till hösten, i år i rykte hans nya Google Pixel 3s startade i god tid, vilket ledde till de traditionella framställa 3D av @OnLeaks redan mot slutet av juni. Såvida inte Stora G vill inte överraska oss med att förutse deras presentation mycket, det kan bara vara ett konstigt fall av tidighetytterligare bekräftat av nya bilder bara läckt.

Den här gången går äran till de heroiska producenterna av omslag tredje parter, som ofta slutar med att avslöja värdefulla detaljer om de mest efterlängtade smartphones för tillfället, och läcker renderingar av deras skapelser. I det här speciella fallet är detaljerna i bilderna som hittas särskilt höga, vilket gör att vi kan titta ännu bättre på de möjliga raderna av Pixel 3 XL.

Som redan känt från den information som hittills läckt, har extra stor av den nya smarttelefonen från Google kommer att gifta sig med den mycket diskuterade hacksom kommer att integreras snyggt två främre kameror (eller så verkar de) och en öronkapsel särskilt uttalade, som passar bra med varandra främre högtalare placerad i den nedre ramen, vilket föreslår bekräftelse avstereoljud.

På baksidan däremot enda kamera och den fingeravtrycksläsare. Om Pixel 3 XL verkligen kommer att vara så här kommer bara tiden att berätta för oss, hur ser det ut för dig?

Relaterade artiklar

Back to top button