Synd: du kan inte längre köpa en 128 GB OnePlus 3T! (uppdaterat: men det kanske du kan i framtiden)

Efter den midnattsvarta varianten är det dags att säga hejdå för ännu en version av OnePlus 3Tnärmare bestämt den från 128 GBvilket är nu ur produktion. Du kan tydligt se det genom att gå till den officiella butiken och försöka köpa det: skriften upphört som visas lämnar inget utrymme för tolkning, och med OnePlus 5:s tillvägagångssätt verkar det nästan logiskt att den tidigare modellen sakta försvinner; men så kanske inte är fallet.

Låt oss vara tydliga att vi inte vet exakt varför 128 GB-varianten av OnePlus 3T inte längre är tillgänglig, men på Reddit spekulerar de att felet kan vara av Samsung. De UFS 2.0 minnen 128 GB som används av OnePlus, och tillverkade av det koreanska företaget, har faktiskt tagit slut, och eftersom de senare är ur produktion är det logiskt att även OnePlus var tvungen att anpassa sig.

Även om man antar att rekonstruktionen stämmer står det klart att om OnePlus hade haft ett reellt intresse av att fortsätta produktionen av denna variant så hade den förmodligen kunnat göra det utan alltför stora problem.

Nästa ankomst av OnePlus 5 har därför utan tvekan spelat en roll i affären, vilket bekräftades med hjälp av företaget självt, som upprepade att man ville fokusera på endast en modell åt gången, att vara ett litet företag (men hur länge kan vi fortfarande betrakta OnePlus som en startup ? – Ed).

Hur som helst, OnePlus 3T 128 GB-fönstret har stängt, men trots allt avtar intresset för toppen av sortimentet från föregående år alltid mycket med den nya modellens tillvägagångssätt, och kanske farväl av denna variant bådar väl för en pris lansering av OnePlus 5 som är runt den som hade 128 GB 3T (479 €). Skulle det passa dig?

Relaterade artiklar

Back to top button