superkraftbank för laddning av alla typer av enheter –

Bärbar kraftstation

PowerOak Bluetti AC200P är externt batteri med enorm kapacitet med vilken du kan sluta oroa dig för dina enheters autonomi när du är borta från hemmet i flera dagar eller är osäker på om du kommer att hitta ett eluttag.

Och är att den här boxen kan lagra 2 000 Wh eller vad som är samma om 166 000 mAh … För att ge dig en uppfattning erbjuder mobiltelefoner 4 500 mAh batterier, så du kan ladda den cirka 47 gånger med detta batteri. Naturligtvis inte bara mobila enheter, utan även andra enheter som surfplattor, bärbara datorer med mera.

Visst, av uppenbara storleksskäl är detta en bärbar lösning, men inte något som du bekvämt kan bära i fickan eller ryggsäcken. Med nästan 27 kg vikt och av imponerande storlek är det en produkt som resenären tar med sig i sin bil, husvagn eller motorcykel, förberedd för alla dessa äventyr.

Men innan vi fortsätter, låt oss fokusera på dess viktigaste tekniska egenskaper.

specifikationer

 • Mått 41,9 x 38,6 x 27,9 cm
 • Vikt 27 kg
 • Litiumbatteri med hög kapacitet (166 000 mAh)
 • 2 AC-uttag 220/230 V
 • 1 x USB C Power Delivery 2.0 med 60W potential
 • 4 USB a-portar (5V / 3A)
 • Dubbla 15W trådlösa laddningszoner
 • 1 kontakt för laddning av PV 35-150V och 12A
 • Fläkt för intelligent temperaturkylning
 • Touchscreen LCD-kontrollpanel för konfigurationsinställningar och information

Adjö lastproblem när du reser

Som vi sa är PowerOak Bluetti AC200P ett batteri som verkligen är designat för att tas med dig när du reser i bil, släp eller liknande. Det vill säga ett fordon som gör att du bekvämt kan transportera det och till och med tjänar till att i sin tur ladda batteriet när du flyttar från en punkt till en annan och använder energin som genereras av fordonet. Även om det, som du kommer att se, finns andra laddningsalternativ.

Så när du vet detta kan du med denna lilla supernova säga adjö till potentiella laddningsproblem som du kan ha stött på tidigare. Dessutom kommer du inte bara att kunna ladda flera enheter som mobiltelefoner, surfplattor eller datorer, etc. Med detta batteri kan du till och med driva hushållsapparater, elverktyg och mer tack vare de två medföljande AC-uttagen.

När det gäller operationen, några kommentarer, är det inget mysterium, eftersom när du vill ladda enheten i fråga behöver du bara ansluta dess kabel eller strömadapter till lämpligt uttag. Alla de med USB C kommer att kunna använda samma 60W Power Delivery 2.0-anslutning, och de med USB A-kablar till fyra av den typen. Och de som använder sin egen adapter som medföljer AC-kontakter.

Så du kan se att det här är en genomtänkt produkt, de erbjuder också två zoner som är kompatibla med trådlös laddning, vilket gör det lättare för dig att ge alla dessa kompatibla enheter extra autonomi utan att behöva leta efter deras kabel.

Hur man laddar PowerOak BLUETTI AC200P

Vid det här laget undrar du kanske att det här är bra, men hur laddar du detta gigantiska externa batteri? Jo, det finns flera alternativ, så du kan välja den som passar dig bäst i varje ögonblick eller situation. Det enda du behöver veta är den tid var och en tar så att du alltid väljer det bästa alternativet.

Följande alternativ för att fylla på saldot är möjliga:

 • Genom att ansluta den till den elektriska strömmen : möjligheten att ansluta den till ett uttag är det första alternativet och det mest optimala när det gäller den tid som krävs, vilket är den lägsta och inom 4 timmar kommer du att gå från 0% till maximal batteribelastning
 • Använda solpaneler: det andra alternativet är att använda en serie solpaneler, som köps separat, men för vanliga resenärer kan detta vara den lämpligaste lösningen, eftersom det ger mycket mer frihet. Perfekt för basläger. Laddningstiden för detta system varierar från 4 till 7 timmar beroende på ljusförhållandena.
 • 12V biluttag: Denna tredje metod kan också vara ett bra alternativ när du ska flytta från en punkt till en annan. Du kan använda energin som genereras av bilen för att ladda den när du flyttar från en punkt till en annan. Här blir laddningstiden cirka 14 timmar.

Hållbar, pålitlig och mångsidig

PowerOak Bluetti AC200P är ett mycket ljust och intressant förslag om du har de behov som den designades för: ladda vilken typ av elektronisk enhet som helst eller driva andra elektriska enheter när det behövs, oavsett vilken effekt som krävs av var och en av dem.

Allt detta gör han dessutom säkert, vilket alltid är viktigt. Eftersom batteriet inkluderar kontroller och LCD-skärm Detta gör att du alltid kan vara medveten om aspekter som återstående batterikraft, spänningen den ger och temperaturen.

Denna temperatur styrs i sin tur av fläktarna, som alltid håller den på optimala värden för att undvika eventuella problem eller bekymmer när du använder den tack vare detta ledningssystem (BMS, Battery Manager System), som skyddar mot eventuell överbelastning och kortslutning

Dessutom garanteras hållbarhet med minst 3 500 laddningsklick. Det kommer med andra ord att motsvara att kunna ladda sin mobiltelefon ungefär 100 000 gånger. Så nu vet du att om du är äventyrlig och inte vill få slut på batteri kan denna PowerOak-lösning vara perfekt och du kan nu dra nytta av dess fördelar. sommarkampanj för att spara ännu mer. Beroende på batterimodell kan du spara upp till 150 €, och om du lägger till solpaneler för att ladda vart du än går får du totalt 300 € mindre … Det är en ganska bra räddning, men tänk på att den bara kommer att vara tillgänglig fram till den 30 juni.

Förresten, om dina behov inte är så höga kan du också välja någon av modellerna med lägre kapacitet, som PowerOak Bluetti AC50S. Mindre men lika mångsidig för helgäventyr.

Relaterade artiklar

Back to top button