Super AMOLED Full HD 5″ för Galaxy S IV?

Note: We hope you enjoy reading this article: Super AMOLED Full HD 5″ för Galaxy S IV?

När det kommer till Samsung du vet, entusiasternas (och inte bara nu) sinnen går igenom tusen tekniska funktioner, nästan alltid avantgardistisk. Först och främst är det förmodligen standarden som Samsung har antagit i flera år för skärmarna i sin toppklass: Super AMOLEDkors och glädje av oss lojala.

Låt oss kort sammanfatta: vi såg den här skärmdebuten (i Android-världen) i 2010ombord på den översta linjens förfader, den Galaxy Si den “enkla” varianten Super AMOLEDsom förvånade över de livfulla färgerna, men som inte lyste för den kopplade upplösningen (480 x 800) – matris PenTilevilket gav en ganska låg pixeltäthet på en, då gigantisk, diagonal av 4 tum (kom ihåg att det året gjorde den välkände också sin debut Retina-skärm Äpple).

I den 2011 det var då tur till Galaxy S IIsom presenterade en skärm för oss Super AMOLED plus större (4,3 tum), samma upplösning, men en normal sådan RGB-matris.

Vi måste vara halvnöjda.

Samma år grundaren av kategorin “Phablet“, den Galaxy Noteoch den andra Samsung-märkta Nexus, Galaxy Nexus: båda ger den första Super AMOLED med upplösning HD (720p)tyvärr återkommer dock matrisen också PenTile. Halv nöjd även denna gång.

I den 2012 den sist födda har anlänt, den Galaxy S III: skärmen alltid HDmen den här gången är diagonalen 4,79 tum och helt oväntat bestämmer sig Samsung för att ta till sig matrisen igen PenTile.

Vi kommer till nutiden. Det är ett stort skrik runt omkring funktioner, hos dig, form och allt annat från nästa kapitel Galaxy S. Om det stämmer att en del av dessa nyheter kommer att visa sig bara vara ogrundade rykten med tiden, med avseende på displayen kommer istället en halv bekräftelse (enligt vår mening mycket mer än hälften) direkt från CES 2013.

På sin monter visade Samsung sina framtida line-ups gällande flera av sina teknologier och produkter.

Mellan den nya generationens batterier och flexibla skärmar framträder timingen som avslöjar för oss när vi kan förvänta oss att det koreanska huset kommer in på marknaden för Full HD mobilskärm.

Som framgår av skylten i rubriken och i artikelns galleri verkar det som att den första Super Amoled FHDmed en diagonal från ben 5 tum (om RGB eller PenTile ännu inte är känd) kommer den att släppas i första kvartalet 2013vilket gör dess närvaro praktiskt taget säker på Galaxy S IV snart släpps.

Så, tekniken finns där. Det återstår bara att hoppas att Samsung åtminstone den här gången kommer att kunna samla alla de bästa funktionerna i en Super AMOLED i en enda produkt. Tänk om den implementerade detta också?

Här följer också ett stort galleri med framtida Samsung-produkter från den enda webbplatsen hittills för att visa dessa bilder, dvs. anandtech.com.

Relaterade artiklar

Back to top button