Sugen på att upptäcka nya Nokia X? Här är de fullständiga tekniska specifikationerna i förhandsvisning

Note: We hope you enjoy reading this article: Sugen på att upptäcka nya Nokia X? Här är de fullständiga tekniska specifikationerna i förhandsvisning

Nokia X – eller X6, det definitiva namnet har ännu inte klarlagts – är den nya smarttelefonen av det härliga finska märket, som kommer att presenteras i Kina den 16 maj. Det finns en hel del nyfikenhet, på grund av den kontroversiella historien kopplad till Nokia X-namnet och det faktum att det kan vara den första modellen av tillverkaren att adoptera den ökända hack iPhone X-stil. Mindre än en vecka efter presentationen, dock certifiering TENAA gjorde det möjligt för oss att ta en detaljerad titt på de troliga tekniska specifikationerna.

Det är därför en intressant smartphone i mellanklassen, tack vare den alltid utmärkta Snapdragon 636med stöd av en mängd av RAM upp till 6GB.

Det kommer nästan säkert att integrera en hack på toppen av skärmen – bildförhållandet 19:9 lämnar inget utrymme för mycket tvivel – vilket ändå kommer att bidra till relativt övergripande dimensioner innehölltrots den stora 5,8″ diagonalen.

Det oundvikliga dubbel kamera och den fingeravtrycksläsare på baksidan, medan närvaron av ljuduttag. Android version 8.1 Oreo det kan föreslå en utgåva Android Onesom för de senaste Nokia 7+, 6.1 och 8 Sirocco, men för dessa detaljer – såväl som för priser och tillgänglighet – kommer det att vara nödvändigt att vänta åtminstone på presentationen den 16 maj.

Relaterade artiklar

Back to top button