Sugen på att se Galaxy S9 och S9+? Var nöjd med ett par dummies (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Sugen på att se Galaxy S9 och S9+? Var nöjd med ett par dummies (bild)

Vid det här laget vet du bättre när de kommer att presenteras och hur den nya toppen av Samsung-sortimentet kommer att bli än din födelsedag, men om du inte har tillräckligt kommer vi att prata om några bilder (som du kan hitta i Galleri nedan) läckt online om två dummy av nästa Galaxy S9 och S9+. De producerades av företaget GooMea, uppenbarligen fungerar de inte (även om de är till salu!) Men de är användbara för att reflektera över framtidens design flaggskepp av det koreanska huset.

Vi kan se hur en av dem, nästa S9, har en enda kamera bak medan den andra, förmodligen nästa S9+, presenterar den Dubbel. För båda kan vi observera fingeravtryckssensor digital placerad i ryggen och den LED-blixt. I den nedre delen ser vi hörlursuttag 3,5 mm, porten USB typ-C och den enda ljudhögtalaren. Med fokus på sidodelarna ser vi strömknappen till höger och volym- och Bixby-knapparna till vänster.

Vi märker att både fram- och bakdelen dyker upp kurvor och att den bakre kameran inte sticker ut. Kort sagt, inga överraskningar jämfört med vad vi redan visste förutom lite mer information om design; även om vi måste specificera att det inte är de officiella modellerna som kommer att marknadsföras. För dem, och mycket mer, förnyar vi mötet till nästa Mobile World Congress.

Relaterade artiklar

Back to top button