Strömmen inom allas räckhåll med Xiaomi SATA-multimeter på blixterbjudandet

Det händer ofta att du måste dra nytta av professionella produkter men ofta är priserna inte lätta att förena. Förutom när vi hänvisar till produkter från Xiaomi YouPin, som den SATA digital multimeter som går in Rabatt med flash-erbjudande upp Cafago till en pris optimal.

Xiaomi SATA är den digitala multimetern med många elektriska mätningar i flash-erbjudandet på Cafago

rabattkod xiaomi sata digital multimeter erbjudande 2

De Xiaomi SATA vi kan säkert definiera den som en digital multimeter som andra, men den har sin fickstorlek och mycket snygga varelse med sina olika fack. I själva verket blir insidan locket kabelfack, medan åtgärdsområdet innehåller olika växlar för att övervinna de olika funktionerna.

Det är faktiskt möjligt att mäta i Dioder, den Spänning, L ‘Amperage av strömmen och motstånd. där DC / AC-spänning mätbar upp till 300 V, Amperage upp till 200 mA. Xiaomis multimeter YouPin det har också ett bekvämt LCD skärm att övervaka allt. Vi sa att den är kompakt, faktiskt hittar vi mått från 11,4 x 5,6 x 2,3 cm för 101 gram, därför mycket lätt.

De Xiaomi SATA digital multimeter från YouPin kommer sedan på Cafago i Rabatt med flash-erbjudande till det stora priset av 16,14 €, definitivt intressant för vad den erbjuder.

Xiaomi SATA digital multimeter - Cafago

Xiaomi SATA digital multimeter

Mer mindre ⭐️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter. Föregående artikel TSMC skulle ha fått tillstånd att skicka till Huawei, men det finns en hitch Nästa artikel OPPO Find X3, är det du? Framtidens flaggskepp visas i patent

Relaterade artiklar

Back to top button