Stöt- och reptåliga fodral –

Oavsett hur lite pengar det kostar är en mobiltelefon alltid en investering som måste skyddas under hela sin livslängd. Och idag tittar vi på några fodral för en av de billigaste OPPO-telefonerna, som t.ex OPPO A5 2020 … Telefonen kostar cirka 100 euro, men den behöver också skyddas.

Det finns lika många fall som det finns typer av användare, eftersom formen och skyddet de erbjuder beror mycket på den dagliga användningen av telefonen. I det här fallet är det som spelar roll inte vilken färg det är, utan vilken typ av skydd och differentieringsfaktorer den erbjuder.

Robust och med klämma

Detta fodral är utan tvekan designat så att du kan ta din OPPO A5 med dig vart du än går, oavsett hur extrema resorna är, eftersom det har ett speciellt och pålitligt skydd. Med honom garanteras skydd mot de starkaste slagen. Men han erbjuder inte bara detta skydd, utan också praktisk klämma med hjälp av vilken vi kan bära telefonen på bältet i de fall vi behöver ha den till hands vid behov.

Med Smart View

Detta omslag ger oss ett omfattande skydd tack vare sin bokdesign, som helt skyddar terminalskärmen när den är stängd. Dessutom är den magnetisk, så den stänger perfekt även om vi tappar den på panelen. Men det mest fantastiska är litet fönster i övre hörnet , vilket gör att du kan se skärmen, till exempel klockan, om det behövs, utan att öppna fodralet.

360 graders skydd

Detta skydd ger oss också ett omfattande skydd som det tidigare. Men som kontrast talar vi om ett genomskinligt silikonfodral som gör att du med fördel kan visa upp den här telefonens design. Faktum är att det här är två omslag som läggs ovanpå varandra skydda båda framifrån och horisontell fördelning tillbaka och sidor samtidigt. Dessutom, även om skärmen är stängd, är den fullt kompatibel med pekkontroller.

Förpackning med sju ärmar

Klassikerna i dessa samlingar, eftersom med detta paket får vi inget mindre sju fodral till priset av en … Dessa är silikonfodral i olika färger. Paketet består av ärmar i svart, marinblått, rött, grönt, rosa, gult och grått. Utan tvekan ett av de bästa alternativen med tanke på att till priset av en kan vi ha olika täckning för varje dag i veckan.

Hållbar och magnetisk

Ännu en klassiker från dessa kollektioner, ett fodral som helt skyddar vår telefon, med tjock och mjuk profil att ta till sig slagen ändå. Den erbjuder oss också en ring som fungerar som bas, samt en magnetisk zon inuti denna ring, vilket gör att vi kan placera telefonen på valfritt magnetiskt bilfäste på instrumentbrädan.

Spegel

Utan tvekan en av de mest slående finisherna när vi talar om omslag. Eftersom det tillåter oss att helt skydda den här telefonen, inklusive dess skärm, förutom den mest attraktiva designen. Eftersom den i detta fall är gjord av plast som imiterar en färgad spegel.

Relaterade artiklar

Back to top button