Stort intresse för Art and Technology Summit

Metaverse, NFT och Web 3.0, mötesplatsen för ekosystemet för hållbarhet, konst, entreprenörskap och teknologi, var på ART & TECH for GOOD SUMMIT 2022 ‘Art and Technology Summit’ med originalinnehållet från experttalare från Turkiet och världen. De ledande namnen inom kultur- och konst-, media- och kreativitetssektorerna underströk förvandlingen i den nya världen med olika ämnen vid panelerna som hölls på ESA Esports Arena.

Stort intresse för ART & TECH för GOOD SUMMIT 2022: Art and Technology Summit

I panelen modererad av Levent Erden och huvudtalare David McWilliams; Refik Anadol, Arda Holly, Timothy Mangnall, Işıl Heves, Gamze Çuhadaroğlu, Işıl Hasdemir, Hakan Timur, Ufuk Tarhan, Kaan Kayabalı, Tuncay Tütek, Haluk Levent, Kına Demirel, Alemşah Öztürk, Kıvırık, Kıvırık, Kobım Pınık, Kıvırıkı, Kıvırıkı Dr. Levent Kurnaz, Leyla Arsan, Çağla Gül Şenkardeş, Zeynep Arınç, Can Büyükberber, Candaş Tolga Işık, Afşin Avcı, Sezgin Yılmaz, Erol Özmandıracı, Akan Abdula, Zuhal Utener, Emre Ölçi. Dr. Gül İrepoğlu, Bedia Ceylan Güzelce, Kien, Tamer Özmen, Mehmet Tevfik Nane, Debora Zakuto, Prof.Dr. Som talare deltog Aslı Tunç, Hande Aydın, Rachel Araz Kiresepi, Burak Aydın, Ömür Kula Çapan, Elif Acar Özgüner, Duygu Kayaman, Kaan Sekban, Murat Tabanlıoğlu och Louisa Vinton.

David McWilliams: “Befria det mänskliga sinnet”

Under öppningstalet vid ‘Arts and Technology Summit’ betonade Irlands ledande ekonom och journalist, bästsäljande författare David McWilliams likheten mellan konstnärer och entreprenörer; ”Det brinner inom varje artist. Artisten, som säger att jag har en röst inom vilket område som helst, vill göra sin röst hörd och påverka människor. En entreprenör med en eld inuti är som en konstnär. Det är något han ser och säger att han kan göra det bättre. Han vill få sin röst hörd. Entreprenören, liksom konstnären, måste vara fri och modig för att göra det han vill uppnå. Det största värdet i ekonomin är det mänskliga sinnet, och när det frigörs gör det stora omvandlingar verkliga. Frigör det mänskliga sinnet”, sa han.

Webrazzis grundare och VD Arda Holly var värd för Refik Anadol på ART & TECH för GOOD SUMMIT 2022 med en NFT-fokuserad intervju. Refik Anadol nämnde att digital konst har blivit mycket populär och accepterad under de senaste 3 åren, och med denna utveckling och transformation har människors fantasi expanderat ännu mer. Han konstaterade att NFT är en effektiv upplevelse och att vi kommer att möta många projekt som kommer att bullra mycket under de kommande dagarna.

Den berömda skådespelerskan och Yuvams världsambassadör Kerem Bürsin var bland talarna vid ‘Art and Technology Summit’ som hölls inom ramen för ART & TECH for GOOD SUMMIT 2022. I samtalet om hållbarhet, som är en del av ART & TECH for GOOD SUMMIT 2022, modererat av Verda Özer, Yuvam World styrelseordförande Kıvılcım Pınar Kocabıyık och Yuvam World Science Board ordförande Prof. Dr. Levent Kurnaz tog också ordet. Kerem Bürsin sa; “Vi måste föra hållbarhetsämnet till alla områden i våra liv. Samtidigt som vi förändrar vår livsstil som individer måste vi ställa krav på vår miljö för att öka medvetenheten. Vi skådespelare kan till exempel samarbeta med producenterna i en begäran om att minska användningen av plast som används i uppsättningar. Eller så kan vi begära förmåner som bidrar till miljön i varje samarbete med varumärken. På uppdrag av en hållbar värld lär jag mig nya saker varje dag, när jag börjar fokusera på den här frågan ser jag att det finns dussintals saker vi inte vet.

Stort intresse för Art and Technology Summit

Bland paneldeltagarna framhöll Ahbapföreningens grundare, aktivisten och rockartisten Haluk Levent att de steg som tagits för en bättre värld får mening på planen. Kärleken och förtroendet de har fått beror inte på de goda och goda saker som Dudeplattformen, som har bildats i bara 6 år, gör, de goda projekt den vill göra till gagn för landet och samhället, och faktum att den gör vad den lovar, det beror på att arbeta i fält i ca 4 år, utan att röra människor, utan att vara på fältet, uppgav att inga resultat erhölls.

goodspaces kommer att säga “godhet” hela dagen den 15 maj, på den sista dagen av ART & TECH för GOOD SUMMIT 2022. En imponerande och gratis panel som ska skapa social medvetenhet kommer att äga rum på samhällsnyttans dag, som kommer att hållas med deltagande av icke-statliga organisationer som bedriver verksamhet inom vetenskap, teknik, utbildning, miljö, kultur och konst. Talspersonerna för Women Entrepreneurs Association (KAGIDER), (WWF) World Wildlife Fund, Habitat, Yuvam Dünya, Ahbap, TÜRKONFED kommer att ta plats som talare i denna meningsfulla panel. Den här speciella dagen kommer även många varumärken med fokus på hållbarhet att träffa besökare i montrarna.

Borusan Otomotiv, İş Sanat, d.ream, Özyeğin University, Turkcells medsponsrade ART & TECH for GOOD SUMMIT 2022 är bland de andra sponsorerna och supportrarna; Pernod Ricard Turkey, Fuudy, 42 Maslak, Microsoft Turkey, ESA Esports Arena, Webrazzi, Onedio, Artful Living, Aposto!, idag i #history, Adel Kalemcilik, NFT Head, Babylons.io, dba, Koton, Sephora, Nude, McDonald’s Turkiet, Her Yerde Co., Kiss FM, Next Academy, Artopol Art Gallery, Turkish Taste Museum, A46 Organization, Effect BCW, Aksa Power Generation.

ART & TECH for GOOD SUMMIT 2022-biljetter kommer att finnas tillgängliga på Biletix.com.

För det detaljerade programmet; www.goodspaces.com.tr

Relaterade artiklar

Back to top button