Stora misslyckanden när du skapar en webbplats på Internet –

Vad du inte ska göra när du skapar en webbsida

Det är viktigt att ta hänsyn till vissa punkter när vi bestämmer oss för att skapa Honest Sign webbplats på internet. Vi måste undvika vissa fel som kan äventyra den här sidan, påverka prestanda och i slutändan skada våra användare.

Om vi ​​gör misstag kan de också påverka sidans rykte, placeringen i sökmotorerna och i slutändan antalet besök. Därför är det bekvämt att ha några intressanta punkter i åtanke så att allt fungerar så bra som möjligt.

Använd vilken domän som helst

Det är väldigt viktigt att använda rätt domän … Du kan inte ha fel här. Med domän menar vi hela uppsättningen. Det vill säga, vi måste välja ett bra namn för vår sida, som motsvarar vad vi vill erbjuda besökarna, och inte skulle störa dem.

Men du måste också välja en lämplig förlängning. Vi vet redan att det finns andra nivåer och högre domäner. Vi bör alltid välja ett bra tillägg då det är viktigt för sökmotorpositionering såväl som för att skapa en bra image hos besökarna.

Installera för många plugins

Detta är ett mycket vanligt misstag när man skapar en webbsida. Användare installerar ett stort antal plugins för att kunna anpassa webbplatsen, erbjuda användarna vissa tjänster, men glömmer att var och en av dem plugins kan utgöra ett hot och påverka prestandan.

Vårt råd är att installera endast de plugins som vi tror är nödvändiga och som faktiskt kommer att vara användbara. Annars kommer vi att ladda vår sida och även öppna dörrar för möjliga cyberattacker som kan utnyttja en sårbarhet i ett av dessa tillägg.

Använd inte ett certifikat

Idag kan vi säga att detta är grundläggande. När vi surfar på Internet kommer vi att se webbplatser som använder HTTPS och andra, mindre och mindre, okrypterad HTTP. Webbläsaren kan till och med tala om för oss att en okrypterad sida är osäker och därmed skrämma bort besökare. Därför bör vi alltid använda certifikat för vår sida.

Använd inte en bra server

Detta kan påverka hur snabbt sidan laddas. Vi måste alltid välja bra server , en som erbjuder garantier, en som har specifikationer som anpassar sig till vad vi behöver. Annars kanske vi inte kan ladda ner innehållet och våra besökare kan sluta komma åt sidan.

Håll din webbplats uppdaterad

Detta är definitivt ett mycket viktigt misstag. Vi ska aldrig behålla webbplatsen är inaktuell … Som sagt, vi pratar inte bara om en innehållshanterare som WordPress; Detta måste också beaktas varje gång du installerar tillägget. På så sätt kan vi upprätthålla korrekt drift och säkerhet.

Detta är kort och gott några viktiga tips att tänka på om vi ska bygga en hemsida. Vi har visat några av de grundläggande misstagen att undvika och inte har några problem.