stora märken du kan hitta –

Det finns många hårdvarutillverkare på marknaden, men som du kommer att se nedan är listan över PC-tillverkare som säljer förbyggd hårdvara inte så omfattande. Du bör dock också komma ihåg att de flesta tillverkare har olika versioner av sin hårdvara och faktiskt har de flesta en konfigurator som låter dig välja en del av deras hårdvara, som processorn eller mängden RAM.

Ledande PC OEM-tillverkare 2021

Denna lista är inte sorterad från bäst till sämst, utan helt enkelt alfabetisk så att du snabbt kan hitta OEM-märken.

ACER

ACER är en av de äldsta OEM-tillverkarna. De har modeller i alla typer och färger, och självklart kan du hitta kraftfulla lekredskap; Den dåliga delen med denna tillverkare är att den tenderar att använda icke-standardiserade format för både PSU och moderkortet, så om du stöter på ett problem har du inget annat val än att gå till själva märket för reparationer.

SOM OSS

ASUS är en av hårdvarutillverkarna som täcker de flesta kategorierna och naturligtvis kan förkonfigurerade datorer inte missas. I det här fallet, och även om tillverkaren har en katalog som täcker lite av allt, sticker den ut för sin spelhårdvara med kraftfulla processorer och grafikkort, även om de, som händer i nästan alla OEM-datorer, lider av kylning och vad gäller kvaliteten på din PSU…

corsair

Corsair är, liksom ASUS, en av tillverkarna som täcker de flesta hårdvarukategorier i världen, men när det gäller de datorer de säljer är de helt anpassningsbara, från box till kylsystem. Således har Corsair One en kompakt men ändå mycket effektiv design och sticker utan tvekan ut för sin avancerade hårdvara som inte kommer att göra ens de mest krävande användarna besvikna.

Ihålig

Dells OEM PC-portfölj är en av de bredaste och mest anpassningsbara. Du har ett brett utbud av mellanmodeller från mini-datorer till servrar och det blir svårt för dig att inte hitta en modell som passar dina behov. Denna tillverkare har en bra garantipolicy och effektivt underhåll, men vi varnar dig för att dess förkopplade utrustning vanligtvis är ganska bullriga. Naturligtvis, alla vet Alienware varumärket för spelutrustning tillhör Dell.

HP

HP kan inte uteslutas från listan över de mest kända PC-tillverkarna, den innehåller också ett brett utbud av produkter som sträcker sig från billiga kontorsautomationsdatorer till autentisk högkvalitativ spelutrustning. Det kommer inte att råda brist på alternativ.

Lenovo

Lenovo är mycket lik HP när det gäller en förkonfigurerad PC-katalog. Deras ThinkCentre-arbetsstationer är av utmärkt kvalitet och mycket hög tillförlitlighet, liksom deras Legion-serie av spelutrustning. När det gäller ThinkCentres varnar vi också för att de är ganska bullriga, men i Legion tar de mer hand om denna aspekt och erbjuder bra kylning med låga ljudnivåer.

Medion

Medion är en av de mest sålda PC-tillverkarna på marknaden eftersom det är en av de billigaste. Men deras utrustning sticker inte ut just för bra kvalitet eller låg ljudnivå, eftersom dess kylsystem och strömförsörjning faktiskt lämnar mycket övrigt att önska. Sammantaget får du en anständig prestandanivå till ett anständigt pris.

M: JA

MSI tillverkar spelutrustning exklusivt i alla storlekar och format. Dessa är högpresterande hårdvara, men de har en nackdel eftersom deras format är anpassningsbara, och lådor och strömförsörjning, så du måste kontakta tillverkaren i händelse av haveri, du kommer inte att kunna ändra det mesta av delen för ditt konto .

Zotac

Zotac är välkänt för sina grafikkort, men tillverkar även OEM-datorer i ZBOX-familjen. I det här fallet är det uteslutande mini-datorer, men de uppfyller alla förväntningar på både kontorsautomation och spel.

Relaterade artiklar

Back to top button