Stoppa alla: Meizu gjorde OnePiece-smarttelefonen! (foto och håll käften och ta mina pengar)

Note: We hope you enjoy reading this article: Stoppa alla: Meizu gjorde OnePiece-smarttelefonen! (foto och håll käften och ta mina pengar)

Alla som följer världen av manga kan inte ha hört talas om One Piece. Det är en av de längsta serierna (den har precis fyllt 20 år) och mest framgångsrika i Japan, så mycket att dess inflytande även märks i grannlandet Kina, och i det här fallet på Meizu.

Faktum är att här är att det kinesiska företaget presenterade Meizu M6 Note One Piece Editionen temaversion av smartphonen med samma namn, med tonerna av röd Han föddes i gul att vara mästare. Gränssnittet har även anpassats till pirattemat, bl.a ikoner och widgetoch den förpackningsom du kan se från bilderna i slutet av artikeln, är helt tillägnad mangan.

Specifikationerna för smarttelefonen förblir oförändrade (finns här), men inte priser, som stiger avsevärt. Grundmodellen kostar 1 699 (215 €), och har 3 GB RAM och 32 GB internminne. 4/64 GB-versionen stiger istället till 2 399 yuan (305 €). Meizu M6 Note One Piece Edition kommer att finnas tillgänglig i Kina från 25 septemberoch kommer också att åtföljas av gudar selfie pinne baserat på annat av Zoros 3 svärd; priset på den senare offentliggjordes dock inte.

Relaterade artiklar

Back to top button