Stödverktyg för Instagram för att påskynda tillväxten och optimera din innehållsstrategi –

Om du använder Instagram för att tjäna pengar och marknadsföra ditt varumärke runt om i världen kan du behöva mer än själva appen. Instagram Companion Tools är dedikerade webbtjänster och appar som är utformade för att hjälpa dig att göra mer än du kan genom appen. Du kan till exempel se berättelser från din dator eller telefon anonymt via Instagram Story Viewer. Eller organisera massiva kampanjer för att nå många Yandex.Direct-prenumeranter samtidigt.

I den här artikeln kommer du att upptäcka fem av de bästa Instagram-tjänsterna som förenklar din digitala strategi, tjänar mer pengar och njuter av fler funktioner.

Vilka är fem Instagram-supportverktyg du kan använda?

En Instagram-sökning eller People Search för Instagram är vanligtvis ett webbaserat verktyg som du kan använda för att hitta personer på Instagram baserat på din input. De samlar in och organiserar data från Instagram i sin databas så att du kan söka efter nyckelord, kontakter, kategorier.

Du kan till exempel hitta alla träningstränare, modeller eller uthyrningstjänster helt enkelt genom att använda det inbyggda filtret. Det betyder att du kan undersöka dina konkurrenter, hitta leads och partners med influencers i din bransch. Kan du föreställa dig hur lång tid det kommer att ta att hitta personer i appen? Det är därför det kan vara en enorm tidsbesparing att söka på Instagram.

Story Viewer är ett oumbärligt verktyg för dem som har tagit bort sitt Instagram-konto, vill se berättelser om personer som blockerat dem eller helt enkelt förbli anonyma. Systemet är enkelt – du behöver bara en länk till kontot där du vill se berättelser och höjdpunkter.

Sedan, med bara en länk, öppnar berättelsevisaren ett komplett galleri med användarens berättelser, liv och höjdpunkter. Vanligtvis tillåter sådana tjänster dig att se berättelser utan registrering eller via e-post.

  • Nedladdare för Instagram

Om du vill se Instagram-innehåll och behålla det för alltid på din enhet måste du använda nedladdningsprogram. Dessa tilläggstjänster gör att alla typer av IG-poster kan bevaras i sin ursprungliga kvalitet. Du kan till exempel ladda upp klipp, bilder, berättelser, IGTV och Lives.

När du har ett innehåll i dess ursprungliga kvalitet kan du redigera det och använda det för andra tjänster och plattformar. Om du använder någon annans innehåll, se till att tagga den personen och citera källan.

Oavsett så lanserar Instagram en skrivbordsmeddelande; det är fortfarande inte ett perfekt verktyg om du vill sälja på IG och hantera beställningar i din butik.

Det finns pålitliga Web Direct-meddelanden som hjälper till att hålla ordning i brevlådan och är tillgängliga för många användare. Till exempel låter vissa tjänster dig ange dina kunders kontakter direkt på ett personligt kort. Dessutom kan du lämna anteckningar och tagga personer för att filtrera meddelanden.

I DM:en i appen kan du hitta snabba svar, men du kommer inte att kunna ställa in automatiska svar som är fördelaktiga för affärs-IG. Du kan skicka svar även när du är offline.

Det finns många Instagram-analystjänster där ute; du behöver bara välja den som passar dina mål. Jag föreslår att du använder en av profilanalysatorerna om du använder Instagram för konkurrentforskning. Med dessa verktyg kan du spåra toppinnehållet hos dina konkurrenter och hitta inspiration till framtida inlägg. Dessutom låter dessa analysverktyg dig mäta influensers prestanda för att se om deras community verkligen är aktivt.

till sist

Ytterligare Instagram-verktyg dyker upp varje dag och du bör hålla reda på dem om Instagram är en del av ditt jobb. Dessa fem verktyg hjälper dig att anpassa din innehållsstrategi och öka din försäljning på Instagram.

Relaterade artiklar

Back to top button