Stillbilder för Moto M, som i princip bekräftar allt om honom (uppdaterad: Microsoft-appen)

Note: We hope you enjoy reading this article: Stillbilder för Moto M, som i princip bekräftar allt om honom (uppdaterad: Microsoft-appen)

Letar du efter bekräftelse på Moto M, Lenovos framtida mellanklass? Här serveras de på ett silverfat, komplett med stödjande fotografiska bevis, vilket vi redovisar i slutet av artikeln.

Skärm från 5,5 tum full HDMediaTek-processor Helio P15 vid 2,2 GHz, 4 GB RAM32 GB internminne, bakre kamera från 13 megapixlar8 megapixel främre kamera och 3 050 mAh batteri; alla med Marshmallow. Detta borde mer eller mindre vara allt som finns att veta på den tekniska fronten.

För detaljer som tillgänglighet och pris måste vi vänta på det officiella tillkännagivandet, som nu kommer att vara några dagar, med ett troligt datum satt till den 8 november, men ännu inte bekräftat av Lenovo. Vi kommer att hålla dig uppdaterad.

Uppdatering 2016-11-03:

  • Vi har lagt till ett par galleribilder (källa: TechDroider) som visar Microsoft-appar förinstallerade, enligt de senaste avtalen mellan Lenovo och männen från Redmond. De är faktiskt tydligt synliga Excel, OneNote, Outlook, PowerPoint, Skype och Word.

Relaterade artiklar

Back to top button