Starkast till ett bra pris –

Kan jag sätta ett skärmskydd på min iPhone XR?

Det första vi vill berätta om är kompatibilitet Saker att tänka på när du köper ett skärmskydd till iPhone XR. V Skärmstorlek denna apparat 6,1 tum men med en funktion som följer med alla iPhones, nämligen närvaron av Nocth, där frontkameran och alla sensorer är placerade för att kunna njuta av den säkraste ansiktsigenkänningen på marknaden.

En 6,1-tums skärm innebär att skärmskydd iPhone 11 som har samma skärmstorlek är helt kompatibla med iPhone XR och vice versa. Skärmstorleken är dock inte det enda att tänka på i det här fallet, eftersom iPhone 12 också är 6,1 tum, men dess skärmskydd är inkompatibla med enhetens form.

Tänk på dessa punkter innan du köper.

När det kommer till att installera ett skärmskydd på din iPhone, vilket vi varmt rekommenderar, finns det ett antal mycket viktiga faktorer att ta hänsyn till, för beroende på dem kan priset vara högre eller lägre, eller till och med högre. bekväm och lätt att ta på. Därefter kommer vi att prata om vad du behöver tänka på när du väljer det.

  • Hårdhet skydd är det första du bör ta hänsyn till, ju svårare det är, desto bättre kommer det att skydda din iPhones skärm, men också desto högre pris.
  • Vill du täcka hela skärmen? Det finns skydd som kan monopolisera hela skärmen, och andra som lämnar en del av skåran helt fri, så du måste välja en eller annan typ.
  • Du har nog skicklighet sätta det rätt? Detta är en av de viktigaste punkterna för om du inte har skickligheten att sätta på skärmskyddet kommer du att slösa bort pengar, så det finns några alternativ som har en mekanism och några markerade steg att sätta på det. bekvämt och enkelt.
  • Gillar du inte när du tittar på iPhone-skärmen? Det finns också anti-spionprogram på grund av vilket iPhone-skärmen, när den ses från sidan, inte visar någon information och ser helt svart ut.

Vill du ha något enkelt och billigt?

Som vi nämnde tidigare så finns det många typer av skärmskydd, men beroende på det varierar även priset på dem. I det här inlägget ska vi prata om enklare skärmskydd, som därför kommer med en mycket lägre prislapp.

Skärmskydd NEW’C 2 enheter

NEW'C

Vi börjar den här sammanställningen med ett av de billigaste alternativen du kan hitta. Den är helt kompatibel med både iPhone XR och iPhone 11, och dess 6,1-tums skärmar kommer att vara perfekt skyddade med denna produkt med tjocklek 0,33 mm

Denna är gjord av kvalitetshärdat glas och har rundade kanter som perfekt matchar enhetens form. Den är reptålig. Förutom att skydda din iPhone-skärm låter den dig också bli av med damm, dödliga fingeravtryck och naturligtvis de hatiska bubblorna som ibland finns kvar.

JETech skyddsfilm

JETech

Denna meditation paket med tre Skärmskydd från varumärket JETech är ett utmärkt alternativ för att ha tillräckligt många enheter för att hålla din iPhone-skärm säkert skyddad under den goda säsongen. Dess 6,1-tums storlek och glasform gör den helt kompatibel med både iPhone XR och iPhone 11.

Dessa skyddsfilmer är gjorda hög kvalitet 0,33 mm tjocklek härdat glas med rundade kanter för att bättre matcha enhetens form. Den är reptålig och håller även damm och fingeravtryck borta från skärmen.

SPARIN skyddsfilm

SPARIN

Precis som den tidigare versionen erbjuder varumärket SPARIN nu också ett paket med 3 enheter, perfekt för att hålla din iPhone-skärm säker under lång tid. Men också i det här fallet lägger vi till ett plus, eftersom det tillhandahåller en installationssats det kommer att göra det lättare för dig att sätta på skärmskyddet på din iPhone.

Det är ett glas med hög transparens som bevarar kvaliteten på originalbilden. Det har 9H hårdhet som effektivt skyddar enheten från att bli repad med nycklar eller andra hårda föremål som en kniv. Den ultratunna designen gör att användaren kan behålla skärmens ursprungliga respons.

Skärmskydd Spigen EZ Fit

Spigen

Spigen är ett av de märken som gör mer och mer av de bästa tillbehören för Apples mobila enheter och utan tvekan är detta skärmskydd ett av de bästa valen du kan hitta i förhållande till kvalitet/pris … I det här fallet finns det två block inuti lådan som gör att du permanent kan skydda iPhone-skärmen.

Detta härdade glas har 9H hårdhet vilket gör den resistent mot repor från riktigt hårda material som skulle lämna ett bra märke på din enhets skärm under normala förhållanden. Dessutom är det det finns en installationssats Således kommer det att ta några sekunder att kunna fästa skärmskyddet på din iPhone eftersom du inte kommer att ha några problem.

Amazon Basics – Skärmskydd i härdat glas

Grunderna i Amazon

Detta skärmskydd är från Amazon och dess varumärke Amazon Basics. Den är gjord av härdat glas, och naturligtvis är den här produkten fullt kompatibel med både iPhone XR och iPhone 11. Dessutom kan du i dess kartong hitta upp till två enheter denna produkt som skyddar din enhet under den goda säsongen.

Hörnen är avrundade till perfekt anpassa sig till formen på iPhone-skärmen Den har även en hårdhet på 9H vilket gör den både rep- och brottsäker. Den har också en hydrofob och olefobisk beläggning som hjälper till att hålla skärmen ren, fri från svett, fingeravtryck, fläckar och oljerester.

SmartDevil Anti-Spy skärmskydd

SmartDevil

Detta skärmskydd lägger till speciell funktionalitet som vi pratade om i början av det här inlägget, nämligen: förutom att skydda din iPhones skärm från repor och stötar som kan gå sönder den, skyddar din integritet … Förhindra att personer nära dig ser din telefonskärm.

Sättet som det passar på skärmen är väldigt smidigt, vilket gör att det inte bildas hatiska bubblor, precis som de förhindrar att damm kommer mellan skärmen och skyddsfilmen. Den har en hårdhet på 9H vilket gör den motståndskraftig mot många repor och stötar, vilket är ett absolut pålitligt alternativ för att skydda din iPhones skärm.

Vi har lagt de billigare skärmskydden åt sidan och ska nu gå över till att prata om skärmskydd som är något högre i pris, men det går självklart hand i hand med produktuppgraderingar, vilket innebär bättre skydd på din iPhone-skärm.

Belkin ScreenForce TemperedCurve skärmskydd

Belkin

Belkins varumärke är ett av de mest prestigefyllda När det kommer till tillbehör till Apple-enheter kan du i själva Apple Store hitta många produkter som kan användas med en iPhone eller vilken annan enhet som helst från Cupertino. I det här fallet pratar vi om ett fantastiskt skärmskydd som fungerar med både iPhone XR och iPhone 11.

Den har en kantjustering på kanten, vilket gör att iPhone-skåran är helt fri från störningar och ger därmed full täckning. Hans flernivåskydd gör den helt stöt- och reptålig och motstår försämringen av daglig användning. Dessutom behåller den också skärpans klarhet och taktila känslighet, med en tjocklek på endast 0,33 mm

HAMMERGLAS skärmskydd

HAMMERGLAS

Vi fortsätter nu att använda alternativet från tillverkaren HAMMERGLAS för att skydda 6,1-tumsskärmarna på iPhone XR och iPhone 11, två telefoner som har varit och fortsätter att vara framgångsrika i det Cupertino-baserade företaget. I det här fallet, som kan ses på själva produktförpackningen, är det det är kraftigt glas tillräckligt för att stå emot hammarslag.

Den har 360 tums skydd tack vare höljet den har. gjord av transparent TPU perfekt anpassad till iPhone-skärmen. Detta skärmskydd kommer att se ut som ett andra skal, vilket gör att pekskärmen kan användas i full normalitet. Den är 0,33 mm tjock, hårdare än stål och har en vattentät och anti-fingeravtrycksbeläggning.

Kupolglas för iPhone XR skärmskydd

Kupolglas

Dome Glass erbjuder några av de bästa skärmskydden du kan hitta. I det här fallet har det vätskespridningsteknik som är sammansatt av flytande glas som är jämnt fördelat över hela skärmen, inklusive eventuella repor och slitage som kan förekomma, detta glas stelnar till att bilda en barriär. bryts kant till kant vid reparation av sprickor och fläckar.

Detta är skärmskyddet nummer ett, kompatibelt med både iPhone XR och iPhone 11. Det har också ett installationspaket som ger dig möjligheten att lämna skärmskyddet perfekt vidhäftat till din iPhone-skärm utan problem. Detta.

Otterbox Performance Plus glas

Otterbox

Vi avslutar detta urval med det som har det högsta priset och tillhandahålls av märket Otterbox. I det här fallet har vi härdat glas som täcker hela enheten från kant till kant och lämnar en del av skåran fri. Säkert, kraftigt glas samtidigt som den ger överlägset skydd för din iPhone-skärm från fall och stötar.

Den är kompatibel med både iPhone XR och iPhone 11 och utvecklades av Corning , en tillverkare av innovativa glasprodukter med mer än 167 års erfarenhet bakom dem. Uppenbarligen är detta en dyr produkt med vilken du kommer att glömma att din iPhone kan skada skärmen.

Detta är vårt val

Vi avslutar den här introsamlingen med vad La Manzana Mordidas författarteam har valt. Först och främst, om vi behöver välja ett av de billigaste skärmskydden, väljer vi alternativet som tillhandahålls av Spigen … Anledningen är att när det gäller valuta för pengarna är produkten verkligen fantastisk. Faktum är att en medlem av skrivteamet kunde se hur detta skärmskydd har sparat din iPhones skärm vid mer än ett tillfälle.

Om vi ​​går över till premium skärmskydd och därför även till ett högre pris, står vi kvar med det alternativ som erbjuds av HAMMERGLAS varumärke eftersom vi tror att produkten den erbjuder är av högsta kvalitet, vilket ger användaren sinnesfrid genom sitt motstånd.

Relaterade artiklar

Back to top button