Spotify anklagar mot Apple och anklagar dem för att “inte spela rättvist” –

Spotify Det har blivit en av favorittjänsterna för användare idag, vilket har gjort det möjligt för dem att vara närvarande på många telefoner. Men inte allt är alltid rosigt, och i det här fallet företaget har alltid haft ett stort hinder att de från och med idag försöker komma runt på ett definitivt sätt.

Vem? Tro det eller inte, det är det Manzana. De från Cupertino är erkända för att ha ganska kategoriska regler i förhållande till tredje parts prenumerationstjänster, och det är här Spotify anklagar att reglerna inte är lika för alla.

https://www.youtube.com/watch?v=l8SShgWqJvg

De viktigaste klagomålen från företaget strömning de lämnar för den mycket höga skatten de måste betala för med hjälp av betalningssystemet i appen från Apple (den som når 30%). Det stora problemet är att andra tjänster, till exempel Uber, inte behöver betala för det. Åh, och Apple Music betalar inte heller för det, vilket gör ämnet ännu mer irriterande.

Å andra sidan fördömer Spotify också det Apple tillåter inte sina användare att enkelt uppgradera till premiumversionen, eftersom tillverkaren inte tillåter dig att direkt använda ett snabbt alternativ för att prenumerera inom appOm inte tvingar det användaren att göra det via en webbläsare eller från datorn. Återigen lider inte Apples egen tjänst av dessa problem.

Kanske är problemet som påverkar Spotify-användare dagligen mest begränsningar som införts av Apple vid tidpunkten för att kunna använda tjänsten på andra enheter eller från andra tjänster. Det mest klassiska exemplet är det Siri det tillåter fortfarande inte oss att begära en låt från dig i någon annan tjänst än sin egen.

Hej Apple, det här är 2019. Det är dags att börja lyssna på vad dina allierade och framför allt dina användare ber om. Om du är intresserad av att följa mer information om den här kampanjen kan du direkt besöka den webbplats som de har förberett för den.

Relaterade artiklar

Back to top button