Sport i komfort med Xiaomi Urevo boxare som erbjuds på AliExpress

xiaomi urevo boxer man aliexpress erbjudande

När du gör sport är det första du letar efter definitivt tröst från obehag som plissering eller svettning. Detta händer främst för privata delar, så en idealisk lösning är gudar man boxare som de av Xiaomi Urevo, som nu är i erbjudande upp AliExpress.

Xiaomi Urevo: herrboxarna som erbjuds på AliExpress i olika färger och 3-pack

xiaomi urevo man boxare 2

Underklädets tyg Urevo, också författare till detta Tapis Roulant, är andas och elastiserad, detta för att säkerställa maximal komfort för bäraren. De är faktiskt designade både för vardagen och för sport, nästan som om de vore tekniska shorts. Det finns fler storlekar från M till dubbel XL.

där förpackning som du hittar i den kinesiska butiken innehåller 3 bitar och består av olika färger: den första med färger svart, grå och blå, den andra med färger grå, blå och grön och den tredje med färger grå, svart och blå. Kort sagt, det finns något för alla smaker.

Erbjudandet om AliExpress för man boxare Xiaomi Urevo låter dig få dem på pris från 13,07 € per paket, till vilket måste läggas den löjliga kostnaden för frakt på ca. € 1. Räknar med att det är en produkt tillverkad i tekniskt tyg, det är ett rättvist pris och inte att missa, liksom dessa tofflor.

Xiaomi Urevo - Boxare för män | AliExpress

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button