Spoilern serveras: OnePlus 9 Pro i de nyligen publicerade officiella bilderna i 3 färger

Inte för att det fanns ett behov av vem som vet vilken spoiler, med tanke på att vi de senaste dagarna också sett högupplösta renderingar av de nya OnePlus-smartphonesna. Faktum är att producenten mer än en vecka före den officiella presentationen avslöjar officiellt renderingen av OnePlus 9 Pro på de viktigaste sociala kanalerna.

Det är för att vara exakt OnePlus 9 Pro in the Morning Mist färgning (morgondimma), med sitt speciella reflekterande glas som enligt OnePlus “lyfter det till nya nivåer av designkvalitet”.

Innan du går vidare här är bilderna “Anklagad”. Det här är två bildgallerier, en från Instagram och den andra från Twitter.

Det måste sägas att det just nu finns mycket lite att upptäcka om den nya toppen av OnePlus-sortimentet. De senaste dagarna har man pratat om fotografisk kvalitet och fotografisektorn i samarbete med Hasselblad, 50W trådlös laddning och mycket mer. Under huven kommer vi säkert att hitta Qualcomm Snapdragon 888 SoC åtföljd av en värdig mängd RAM och internt minne. Displayen, enligt rykten, kommer att vara en 6,67 ″ Fluid AMOLED vid 120 Hz. Kort sagt, det finns fortfarande några dagar kvar till 23 mars (kl 15:00 i Italien), men det finns väldigt få detaljer att upptäcka.

På den officiella webbplatsen har OnePlus också publicerat varianten Vinterdimma, en alternativ purpurfärgad färg. Efter den officiella bilden publicerad av tillverkaren.

Relaterade artiklar

Back to top button