Spigen publicerar hypotetiska (delvisa) renderingar av Galaxy S5 på Amazon (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Spigen publicerar hypotetiska (delvisa) renderingar av Galaxy S5 på Amazon (foto)

En Galaxy S5 utan fysisk hemknapp? Det verkar som en dröm (för vissa) vid det här laget, och det kommer nästan säkert att förbli så (om bara på grund av fingeravtrycksläsaren). Ändå renderar några inlägg från Spigen på Amazon visar de bara en Galaxy S5 (första gången vi “ser den”, förresten), direkt utan den ödesdigra mittknappen.

LÄS ÄVEN: Fingeravtrycksläsare på Galaxy S5

Det måste sägas att i renderingar utan hemknapp finns det inte ens hålet för det telefonhögtalaremedan det i ett par bilder finns båda, så vi skulle inte satsa alls på frånvaron av själva knappen, utan snarare på en ofullständig rendering.

För de som inte känner till det är Spigen ett märke som gör skal, som vi redan nämnt flera gånger tidigare (även angående Nexus 5), vars “information” visade sig vara ganska tillförlitlig, och det är i ett av dessa fodral som det är insvept smartphone, så att vi bara kan “bekräfta” närvaron av en högtalare på baksidanav en kamera boxig och bred blixt nedanför detta.

Märkligt är att på baksidan är kåpan upphöjd: kanske för att få plats med den större kontakten microUSB 3.0 redan sett på Galaxy Note 3?

Vad tror du: kommer det här verkligen att vara de första bilderna på Galaxy S5?

Relaterade artiklar

Back to top button