spelas bäst på Windows –

Om golf är en av våra favoritsporter kan vi njuta av den med en mängd gratisspel som finns i den officiella Microsoft Store. Vi kommer att hitta båda golf och minigolf som är lätta att spela, även om det kommer att krävas mycket övning att bemästra dem. Vi kan sätta vår sving i praktiken och avsluta specifika hål med hänsyn till variabler som väder- eller vindförhållanden.

Golf Clash, njut av minigolf med taktiska spel

En spännande omgång minigolf väntar på oss, där vi kommer att kunna njuta av spännande och taktiska spel. Vi kommer att ha en bred olika golfklubbor välj rätt skott och kasta minibollen så långt som möjligt. Det kommer att räcka med att flytta musen för att skjuta bollen, så vi måste använda våra färdigheter för att kasta den och leverera den till nästa hål. Vi måste vara exakta och inte låta bollen gå långt, eftersom vårt mål är att sticka in den i hålet. Även om designen av en golfbana kan verka skrämmande till en början, borde det räcka med lite övning för att bemästra den. Prova justera vinkeln på skottet och kontrollera den applicerade kraften på bollen för att dominera skott och bli den bästa spelaren.

Njut av det roliga och beroendeframkallande spelet Golf Clash helt gratis genom att ladda ner det från Microsoft Store.

Utvecklare: Happy Dragon Peak Games

Minigolfklubba, golfsimulator med editor

Den här gången är det en mycket realistisk golfsimulator. Den har den perfekta blandningen av visuell grafik med kontroller och realistisk och lättanvänd fysik. Detta är ett utmanande spel som passar alla åldrar. Målet är välkänt eftersom vi måste placera bollen i hålet med så få skott som möjligt, och gradvis föra bollen närmare vårt mål. Vi kommer att ha mer än 280 underhållningshål som inkluderar dynamiska delar, rörliga hinder, ramper, sandfällor etc. Den har även förstärkare som t.ex. vindzoner eller hoppzoner som hjälper oss att uppnå större precision när vi fotograferar. Dessutom har den olika nivåer och till och med redaktör där du kan skapa dina egna hål.

För att träna i timmar med minigolfklubban laddar du helt enkelt ner den gratis från Microsoft Store.

Utvecklare: Zoltan Gubiks

Golf Battle King, utveckla dina golffärdigheter

Om vi ​​är minigolffantaster är Golf Battle King det beroendeframkallande spel det kommer att testa våra färdigheter att bli den riktiga kungen av golf. Detta är en beroendeframkallande golfsimulator som låter oss förbättra våra golffärdigheter och sedan erövra världen för att bli golfmästare online … Vi hittar inga golfklubbor eller regler här, vi måste bara flytta, vrida och böja våra slag för att träffa hålet med minst slag. Bara lite övning räcker för att bemästra det och njuta av ett extremt beroendeframkallande spel.

Golf Battle King är gratis att spela och vi kan ladda ner det från Microsoft Store.

Utvecklare: Racing Sports Games Studio

Pro Golf Spela 3D, spela golf som ett proffs

Detta professionella golfspel är annorlunda i det är ganska verklig grafik, animation, golfteknik och fysik med tanke på att vi pratar om ett helt gratis spel. Vi kommer att kunna njuta av vår favoritsport på realistiska golfbanor som består av 9 hela hål och använder internationell PAR-betyg system och ett brett utbud av golfare, banor och utrustning. Spelet har även atmosfäriska förhållanden, då vi kan välja typ av väder i realtid, med soliga, molniga och regniga dagar. Vi kan leka i bakgrunden helt enkelt genom att använda musen och övervinna dåligt väder och vind och vatten som de främsta hindren.

Om du vill ha det bra med Professional Golf Play 3D kan du ladda ner det gratis från Microsoft Store.

Utvecklare: AppTeeka

Minigolfspel 3D, testa dina golffärdigheter

Ännu ett roligt minigolfspel med attraktiv 3D-grafik som vi kan testa alla våra färdigheter med. Spelet kombinerar attraktiv grafik, realistisk fysik och lättanvända kontroller. Mini Golf Game 3D tar oss till en 3D-värld byggd med helt anpassad fysik så att vi kan få en bra golfupplevelse med olika idrottsuppgifter att kunna möta oss ansikte mot ansikte. Spelet är ganska beroendeframkallande, och nästan allt vi behöver är lite skicklighet för att kunna slå bollen i hålet på så få slag som möjligt.

Spela Mini Golf Game 3D gratis genom att ladda ner det från den officiella Microsoft Store.

Utvecklare: FPS Shooter Craft Games

Riktig golf 3D, utmana golfspelet

Detta är ett spel för golfälskare, eftersom det inkluderar bra mängd 3D-golfbanor och scener … Även om det här spelet är lätt att spela, kan det vara svårt att bemästra det fullt ut. Inga poäng kommer att delas ut baserat på våra skott beroende på om bollen har stannat i cirklarna nära hålet. Vi hittar fyra cirklar runt hålet som ger oss en uppskattning på 500 till 3000 poäng eller 5000 poäng när vi träffar hålet. När vi har samlat på oss 60 000 poäng kommer vi att kunna låsa upp följande scenario. När vi tar det perfekta skottet måste vi se till det se vindriktning och avstånd eftersom detta i hög grad kommer att påverka vår strejk.

Om vi ​​vill prova Real Golf 3D kan vi ladda ner det gratis från Microsoft Store.

Utvecklare: AbsoLogix Technologies Limited

Minigolf Kul, njut av annan minigolf

Den här gången har vi ett helt annat golfspel. Detta minigolf bort från de mest klassiska koncepten … Den här gången tar vi Tom och hans vänner till nöjesparken. Tom kastar sig in i en slags boll, och två av hans vänner ska försöka kasta den genom gummibandet i hålet. Efter det första skottet från slangbellan kommer vi att förvandlas till en pil med en kraftremsa, med vilken vi kan uppnå mer exakta träffar. Hon har rolig 3D-grafik ger oss 4 roliga banor med över 70 hål, realistisk fysik och enkel spelning. Vi måste försöka hitta den kortaste vägen till hålet. Ju färre försök desto bättre blir resultatet.

Ladda ner Mini Golf Fun för Windows gratis från den officiella Microsoft Store

Utvecklare: Kaufcom

Mini Golf Stars 2, njut av golf på olika banor

Detta spel erbjuder oss 4 unik golfbanor med en tredimensionell miljö. Den har Putt Putt golf poängsystem med mer än 150 unik hål som uppdateras varje månad, med olika svårighetslägen från de enklaste till de mest omöjliga, designade för de mest erfarna spelarna. Hon har smidig och exakt kontroll Detta gör att vi kan få en känsla för greenen och dränka detta spö för att få 3 stjärnor. Varje stjärna vi får kommer att hjälpa oss att öppna över 100 hål och få bonusar för våra träffar. Njut av att spela på stränder, ökensand och lär dig att bemästra hinder, backar, hopp och utmanande ramper. Även om detta är ett enkelt spel, är det svårt att bemästra eftersom det inte finns några regler eller klubbor.

Prova Mini Golf Star 2 gratis genom att ladda ner den från Microsoft Store.

Utvecklare: Game Masons

Relaterade artiklar

Back to top button