Spela Xbox Cloud Gaming från iPhone och webbläsare –

Fördelar Xbox Cloud-spel otrolig. Å ena sidan kan du fortsätta spelet du lämnade på din konsol för att fortsätta spela från en annan del av världen om du behöver (om spelet ingår i Xbox Cloud Games-katalogen), eller så kan du också njuta av det breda Play katalog om du inte har någon Xbox-konsol.

För att kunna spela Xbox Cloud Gaming behöver du Xbox Game Pass Ultimate-konto (det vanliga alternativet är inte giltigt) och tillgång till tjänsten från webbläsaren Chrome, Microsoft Edge eller Safari, från din OC eller mobila enhet med iOS-operativsystemet. För att börja spela behöver du bara besöka följande webbplats:

Vilka spel kan du spela?

Listan över spel är oändlig, så det är bäst att kolla in vår artikel om Xbox Cloud Gaming för att veta alla titlar som finns i tjänsten. För att ge dig en idé kan du spela spel som DOOM (2016), For Honor, Narita Boy, DayZ, Street of Rage 4, Yakuza: I Like Dragon och många fler spel.

Nu med prestanda för Xbox Series X

Razer Kishi xCloud

En annan stor nyhet är att tjänsten har förbättrat hårdvaran på sina servrar att erbjuda prestanda liknande Xbox Series X så vi kommer att njuta av mycket snabbare uppstartstider liknande dem som erbjuds av Microsofts kraftfulla konsol. … Resultatet är livesändningar i 1080 upplösning med 60 bilder per sekund.

Detta är ett stort kvantsprång när man betänker att nuvarande versioner av spel kördes i ett läge som liknar det för Xbox One S, så språnget i grafik och prestanda kommer att vara viktigt. Naturligtvis är det inte alla spel som drar nytta av dessa förbättringar för tillfället, eftersom listan över kompatibla spel kommer att växa gradvis.

Är detta framtiden för videospel?

Microsoft använder sina molntjänster mycket klokt eftersom de har lyckats hitta en söt plats där både traditionellt hårdvaruspelande och detta streamingläge matar varandra och erbjuder det bästa av två världar.

Om detta fortsätter kommer Microsoft att tillhandahålla sina tjänster för alla typer av plattformar och det har redan sagts att nästa steg blir att erbjuda den officiella Xbox Cloud Gaming-appen för Smart TV, som många användare kommer att vänta på med öppna armar.

Relaterade artiklar

Back to top button