Spela Steam-spel utan ett Steam-konto –

Remote Play Together är en steam-funktion utvecklad av Valve som gör att alla användare kan fjärransluta till datorn för den person som startar spelet för att kunna använda lokal multiplayer även om vi inte är på samma plats. För att göra detta gör Steam följande: skapa ett virtuellt lokalt nätverk (Hamachi-stil) och anslut de två datorerna genom den. Så länge spelet köps från en av två kan båda spela det.

Detta är en mycket användbar och lättanvänd funktion. Det enda kravet är att värden måste ha ett Steam-konto och köpt spelet, och gästen behöver bara ett gratis Steam-konto. Och nu tack vare den nya Fjärrspela tillsammans Bjud in vem som helst , inte ens gästen behöver ha ett konto.

Det är en fjärrlek tillsammans. Bjud in alla: Spela utan Steam

Det första vi måste göra som värdar är att öppna ett spel som stöder lokal multiplayer genom Remote Play Together. När spelet har öppnat kommer vi att öppna Steam-panelen med hjälp av Skift + Tab kortkommando, och nu kommer vi att se ett nytt alternativ i chattfönstret.

Om vi ​​trycker på den här knappen, vi kopierar automatiskt länken till urklippet vår dator. Den här länken kommer att vara den som vi kommer att behöva skicka till personen vi vill bjuda in (via WhatsApp, per post, etc.) så att de kan gå med i vårt spel.

Efter att ha kopierat länken Alternativ för fjärrspel kommer öppna. Vi kan justera sändningsvolymen och kringutrustningen vi vill använda. Om vi ​​har tappat länken kan vi kopiera tillbaka den till urklippet.

Duktig. Allt den andra personen behöver göra är att öppna den här länken och de kommer att hitta en sida där de kommer att se vår inbjudan.

Gästen kommer att spela genom värdens Steam-konto. så de behöver inte ha ett Steam-konto eller inloggning. Du behöver bara ladda ner Steam Link-appen spela, inget mer.

Endast en spelare kan gå med via länk. Om vi ​​vill lägga till fler spelare till spelet måste vi göra det på det klassiska sättet, det vill säga genom att bjuda in dem till spelet från Steam-chatten. Och för detta är det nödvändigt att de själva har en klient och ett konto installerat.

Tillgänglighet

Den här nya funktionen är nu tillgänglig för Steam-användare som använder betaversionen av skrivbordsklienten. När Valve tycker att det är tillräckligt stabilt kommer företaget att presentera det för alla användare i den vanliga versionen av programmet. Men än så länge är det enda sättet att testa den här funktionen genom att prenumerera på Steam beta uppdatering

Som visas på skärmdumpen tillåter Remote Play Together Invite Everyone användare på vilken enhet som helst att gå med, oavsett om de använder Windows, Linux, macOS, Android eller till och med iOS. Naturligtvis är vissa Steam Link-klienter som Linux inte klara än, så vi får vänta med att använda det på det systemet.

Relaterade artiklar

Back to top button