spel med de första 18 minuterna –

18 minuters genomsnittligt spelande

I videon som IGN har lagt upp kan vi njuta av de första 18 minuterna av ett spel som spelas på Xbox Series X i 4K-upplösning. Låt oss komma ihåg att i Mediet sätter vi oss på vår plats Marianne, ett medium som kan kommunicera med livet efter detta, men också kapabelt att komma in i de dödas värld.

Tack vare dess kraft kommer vi att behöva fördjupa oss i historien, kombinera vår passage genom den verkliga världen och de dödas värld, för att försöka lösa gåtor och gåtor som bara Marianne kan lösa. Problemet är att skärningspunkten mellan två världar är riskabel, och det är här vi måste vara vaksamma.

Kontrollera varje hörn för ledtrådar

Som du kan se i Gameplay , i spelet kommer du inte att kunna missa ett enda hörn av vyn. Varje ledtråd och varje element kan vara till hjälp för att utveckla berättelsen, så var beredd att använda dina bästa observations- och sökförmåga eftersom du behöver dem.

I den 10:e minuten av videon sker den första kommunikationen med livet efter detta. Detta är en ganska speciell egenskap hos spelet, eftersom konsolen är ansvarig för att rendera två samtidiga scenarier som kan interageras med och observeras samtidigt. Detta är möjligt tack vare funktionerna i nya Xbox Series S och Xbox Series X, så vi ser fram emot att testa det live för att se hur det känns.

När kan jag spela The Medium?

Detta fantastiska äventyr kommer att finnas tillgängligt i butikerna den 28 januari, men du måste komma ihåg att som exklusivt Xbox Games Studios kommer det att finnas tillgängligt att ladda ner gratis via Xbox Game Pass samma lanseringsdag.

Med spel som detta blir Xbox Game Pass en oemotståndlig modalitet i spellandskapet, så om du inte har registrerat dig ännu kommer du snabbt att amortera din årsavgift genom att ladda ner The Medium och ett urval av andra spel i dess katalog.

Relaterade artiklar

Back to top button