Specifikationerna för denna LG-smarttelefon för seniorer kommer att få även din mormor att dra upp näsan (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Specifikationerna för denna LG-smarttelefon för seniorer kommer att få även din mormor att dra upp näsan (foto)

Genom sin produktiva Twitter-profil har Roland Quandt nyligen publicerat bilder på en ny smartphone, som sannolikt inte kommer att värma hjärtan hos fans av det mobila landskapet. Detta är en android smartphone med design skalformadbyggd av LG och designad för en publik av användare äldre människor. Men att döma av specifikationerna och displayen kan även de minst kräsna mormor ha något att klaga på hans konto.

Det är faktiskt en enhet utrustad med en se inte ordentligt omhändertagen, men som åtminstone inte sviker förväntningarna vad gäller det numeriska tangentbordet, som har tillräckligt stora tecken. Detsamma kan dock inte sägas om den smala endast display 3″, egentligen inte en gudagåva för synskadade användare. För övrigt är resolutionen ensam 240 x 360 pixlar.

Att LG kunde ha arbetat hårdare är vidare tydligt, inte så mycket för den valda hårdvaruplattformen – dock mycket låg nivå, med SoC 1,1 GHz Mediatek, 1 GB RAM, 8 GB internminnekamera från 5 megapixlar och batteri från 1 470 mAh – utan snarare för den förinstallerade versionen av Android, alltså 6.0.1 Marshmallow.

Förutom namnet, LG Folder LM-Y110, Quandt gav ingen annan information om tillgänglighet och pris. Men du kommer knappast att känna det verkliga behovet av att känna dem.

Relaterade artiklar

Back to top button