specifikationer, prestanda och åsikter –

Telefonen som går genom ögonen

Elegant, välbehandlad och med högkvalitativa byggmaterial. … Detta kan vara en kort definition av vad Xiaomi Mi 11 står för, en ny uppvisning av den höga nivå som varumärket har uppnått efter alla dessa år av mobilproduktion.

Men trots det distinkta utseendet hos den bakre kameramodulen gör resten av detaljerna den bekant i handen. Men den känns bra eftersom den är bekväm trots sin stora storlek, vilket gör att den kan hysa den snart omtalade 6,81-tumsskärmen.

Naturligtvis, om jag var tvungen att fokusera på två aspekter, skulle det vara kameran och krökningen på skärmen. Generös kameramodul och det är inte en av de största, men kraftfulla. Även om det kommer att bli klart senare, eftersom Xiaomi ägnar mycket uppmärksamhet åt det här avsnittet med bilder och videor.

skärmkrökning sant, inte alla gillar det, och alla har sina egna goda skäl, men av min egen erfarenhet kan jag säga att detta är ger en extra poäng vad gäller elegans och du kan glömma denna rädsla för spöket eftersom den försvinner. Du håller den väldigt bra som du håller den.

Så du kanske gillar Mi 11 mer eller mindre enligt dina personliga preferenser, men totalt sett är det en produkt på den nivå som förväntas av en high-end.

Spektakulär skärm med matchande ljud

Xiaomi satsar på Mi 11 för 6,81-tums WQHD-skärm som ger mycket tydliga bilder, även om det är bäst av allt uppdateringshastighet: 120 Hz

Med AMOLED-teknik är prestandan ärligt talat bra i nästan alla användningsområden. Från videospel till att spela multimediainnehåll och logiska system som surfar eller surfar på webbplatser, applikationer etc.

MED fabriksfärgkalibrering som övertygar mig , i sådana avsnitt som ljusstyrka, mättnad och kontrast, tror jag att jag inte kan sätta en enda träff. Naturligtvis är som sagt läsk bäst.

120Hz är kul, och att bläddra igenom menyer och appar som stöder den uppdateringsfrekvensen gör att det gör ont i ögonen när du återvänder till en 60Hz-terminal. Tja, det senare är lite av en överdrift, men du förstår vad jag menar.

Utan tvekan är skärmen i nivå med vad high-end ska erbjuda redan 2021. Och det är inte bara allt ovan, den taktila responsen tack vare sampling vid 480 Hz är exakt och snabb. Vilket är viktigt för både en bättre upplevelse och spel, eller till och med för att upptäcka eventuella spöklika beröringar.

Rörande ljud, Harman Kardon det är den som bryr sig om ljudsektionen och är inte dålig. Ljudkvaliteten är hög och ljudet som kommer från den dubbla högtalaren är kraftfullt och väldefinierat över hela frekvensområdet.

Om du ska använda de inbyggda högtalarna för att titta på videor, spela spel, lyssna på musik eller någon annan typ av ljud, kommer du att älska dem.

Snapdragon 888 Power

För att vara ärlig är hårdvara på processornivå ett av de minst betydande områdena för mig idag. Tidigare generationer har redan visat stor solvens i alla typer av uppgifter, så denna nya Snapdragon förutsätter optimal prestanda och det är vad du får.

Mi11 integrerar de senaste Qualcomm-utvecklingarna, Snapdragon 888. Kraftfull processor som förbättrar nästan allt. : prestanda, grafikkraft, anslutningsmöjligheter och till och med energihantering. Är det den mest kraftfulla mobila processorn någonsin? Nej, den här titeln stöds av Apple med AX, men den är lösningsmedel och kommer att erbjuda dig den bästa möjliga Android-upplevelsen.

Xiaomi Mi 11 erbjuder en fingeravtrycksläsare under skärmen som fungerar mycket bra och ansiktsigenkänning som biometriska säkerhetssystem.

Därför är det inte mycket meningsfullt att bombardera dig med teknisk data, inga jämförelser eller tester mellan olika plattformar. Därför är det enda som borde vara klart för dig att du inte kommer att ha några problem och i dina dagliga sysslor kommer du att märka att allt går smidigt.

Xiaomi snabbladdning, glädje

Det är intressant att prata om själva batteriet, men inte så mycket på grund av dess goda autonomi, utan på grund av det snabba laddningssystemet.

Jobba med oss 4 600 mAh Jag har inga problem med att klara en och en halv dags användning. En annan dag om jag inte använder det fotografiska avsnittet hårt. Så oroa dig inte, för det är precis det snitt som telefonen borde ge dig idag: förmågan att arbeta hela dagen och kunna stretcha lite om du har kontroll över hur du använder den.

Men om du behöver mer autonomi: se upp för snabbladdningssystemet. Denna Mi 11 inkluderar en 55W GaN-laddare. med vilken du kan gå från 0 till 100 % på bara 50 minuter. Även om det är förvånande det du nådde nästan 50 % av batteriet på 15 minuter

Om du inte gillar trådbunden laddning kan du också använda 50W trådlös snabbladdning … Den är något långsammare än kabel, men överträffar ändå sina direkta konkurrenter.

Mobilfilm?

Nu ja, låt oss prata om vad jag tror kan vara anledningen till att många människor vill satsa på denna M11, dess kameror. Xiaomi bestämde sig för att satsa på triplett bestående av ny 108 MP sensor, 13 MP vidvinkel och 5 MP telemakro

Med det här setet får du en mycket viktig nivå av mångsidighet. Detta är sant, som med tidigare generationer, men med en förbättring av kvaliteten på resultaten som fångade min uppmärksamhet.

Bilder tagna med Xiaomi Mi 11 raw

Nu i allmänhet bilder bearbetas bättre och med mindre färgskillnader beroende på vilken sensor som används. Dessutom gör kapaciteten hos den nya processorn det lättare att tillämpa mjukvaruinnovationer som kan hjälpa mindre erfarna användare att få mer fantastiska resultat, särskilt inom video.

Här presenterar Xiaomi en serie trick som utforskar kreativa idéer när du spelar in video. Du kommer inte att kunna göra någonting om du har en idé för redigering, men om du sparar vissa steg och kan göra allt från din telefon, desto bättre.

Allmänt, kamerorna i M11 är på en utmärkt nivå … Det är svårt att avgöra om de är bäst jämfört med sina konkurrenter, kanske inte, och talar därför redan om Mi 11 Ultra. Det som är tydligt är att de förbättras jämfört med de tidigare intervallen och detta uppskattas. Med lite användning lär du dig hur du får ut mycket av det.

Runda high-end

Kort sagt, Xiaomi: Jag tror att den håller sina löften med denna Mi 11 … Det kanske inte är bäst på allt, men det är så pass runt att för priset (trots att detta inte är den banbrytande Xiaomi som många fortfarande tänker på) kan jag inte komma på ett bättre alternativ bland telefoner än vad jag personligen kunde att bevisa…

Jag kan rekommendera det med fullständig sinnesro eftersom jag vet det ingen skulle bli besviken på detta … Självklart kan vissa negativa aspekter tas bort, men de är så personliga att de inte är viktiga ur deras helhetsbedömningssynpunkt.

Så om du är övertygad av Android och MIUI, om du attraheras av telefoner med stora skärmar och du vill ha den senaste hårdvaran till ett bra pris, kanske Xiaomi Mi 11 inte är en biotelefon, men det är väldigt nära.

Relaterade artiklar

Back to top button