specifikationer läckt till Google Play –

Vi får inte glömma att vi är i början av året och att stora satsningar förväntas av många tillverkare för att se dagens ljus. Vi kommer nu att fokusera på Xiaomi. Det kinesiska företaget har redan introducerat I 11 i Kina, men officiellt är Mi 11 Pro ännu inte känd. Samtidigt har fler och fler Xiaomi till hands vad som lovar att bli en av årets mest kraftfulla spelmobiler Black Shark 4.

Black Shark 4-läckor är inte nya, men det är sant att de hittills har upptäckts med en droppare. Dessutom skedde lanseringen av den tidigare generationen i mars förra året. Detta innebär att Black Shark 4 måste vara precis runt hörnet, så bildläckor kommer inte att dröja på länge. Under tiden enheten har precis listats på Googles spelkonsol vilket innebär att en del av dess tekniska data är typ “officiell”.

Läckagespecifikationer

Specifikationslistan för Google Play visar att Black Shark 4 kommer att behålla detsamma. 1 080 x 2 400 pixlar FullHD + panel som i föregående generation, med en densitet på 440 dpi. Intressant nog finns det Snapdragon 835 på listan på Black Shark 4, vilket utan tvekan är ett misstag som den påstådda hjärnan för denna enhet Snedragon 888. Åtminstone var det flaggskeppet Qualcomm-processorn som valdes av Xiaomi. under de senaste åren för att få ut den bästa prestandan ur din spelterminal.

Vi vet att Xiaomi arbetar på Black Shark 4 eftersom Xiaomi själv har avslöjat det. Minns att det var VD:n för varumärket som bekräftade att nästa terminal i serien kommer att ha snabbladdning 120 watt. Detta innebär att Black Shark 4 kommer att kunna ladda sitt batteri (ungefär 4 500 mAh) på bara 15 minuter. Dessutom gav preliminära tester av terminalen AnTuTu en poäng på över 788 000 poäng, vilket slår Mi 11 själv eller andra terminaler som har klarat detta prestandaprogram som OPPO Find X3.

Xiaomi Black Shark 4 reklamaffisch

Google Play rapporterar också att terminalen kommer med 8 GB RAM-minne, även om det förstås högre varianter med 12 och upp till 16 GB RAM förväntas också. Det finns inte mycket data om den här enheten för tillfället, annat än ett möjligt beräknat lanseringsdatum baserat på förra årets modell.