Spara Game Boy-kamerafoton via Wi-Fi och hallon –

Snabb och effektiv process

Och det var precis vad han gjorde, eftersom Game Boy Camera Fast Wifi-adaptern är extremt enkel att använda. Vi behöver bara ansluta patronen till adaptern, ansluta till det trådlösa nätverket den genererar och besöka gameboy.local Internet från vår mobiltelefon.

Som du kan se är detta en mycket enkel process, men det tog många timmars forskning att uppnå det. För att göra saken värre vågade han designa ett fodral för alla komponenter med hjälp av en 3D-skrivare, och även om resultatet är grovt och inte alltför polerat är det fullt funktionellt.

Enheter som vägrar att dö

Det här är ytterligare ett exempel på hur gammal hårdvara kan få en andra chans med lite kreativitet. Det är sant att bildkvaliteten som erbjuds av Game Boy-kameran är avsevärt sämre än allt vi kan hitta på marknaden idag, men det är konstigt att en enhet med dess egenskaper kan fortsätta att tilltala mer än en användare.

Om du vill göra något som liknar Matts arbete, har du alla nödvändiga steg och filer i hans Github-profil för att få liv i detta nyfikna hemprojekt.

Relaterade artiklar

Back to top button