Spanska tidningar för iPhone och iPad –

Flytta från papper till skärm

För några år sedan, innan internetvärlden exploderade, eller åtminstone inte användes så ofta som nu, var folk tvungna att få dagliga nyheter genom tidningar i fysiskt format. Men med tillkomsten av Internet och i synnerhet enheter som lämnar all information du vill få till hands, har många användare ersatt applikationen från samma tidning med en tidning, men med fördelen, nyheter som du kan träffas en minut… Här är ett urval av 10 spanska tidningar som har sina applikationer för både iPhone och iPad.

El Pais – ledande spanska

Det är appen för det ledande spanskspråkiga mediet med över 65 miljoner läsare i alla upplagor. Denna tidning grundades 1976 och är riktmärket för information, oberoende och innovation. I hans applikation kan du komma åt alla utgåvor från Spanien, Amerika, Brasilien, engelska och katalanska, dessutom kommer du också att ha tillgång till hans applikationer som El Pais Semanal, El Viajero, ICON, Babelia, Cinco Días. Retina, El Comidista … Ett konto med möjlighet att erbjuda nyhetsläsning utan behov av internetuppkoppling, och du kan även få aviseringar för att få information 24 timmar om dygnet.

Världen – Internetdagbok

Tack vare applikationen som tillhandahålls av tidningen El Mundo kommer du att kunna få tillgång till de senaste nyheterna samtidigt som du njuter av snabb laddningshastighet och smidig surfning. Naturligtvis kan du konfigurera appen så att den skickar notiser till dig om du direkt vill bli informerad om allt som händer i världen. Du kommer också att ha möjlighet att spara nyheter som favoriter så att du kan läsa dem senare, även om du inte har en internetanslutning. Dessutom har den en social sektion där du kan ge din åsikt om nyheterna och diskutera den med andra användare.

Tidningen La Razón – informerar dig varje sekund

I denna applikation kan du njuta av allt innehåll som du också kan hitta i dess webbversion, det vill säga www.larazon.es, men mycket enklare, du behöver bara klicka på applikationsikonen för att kunna informera dig om allt som hände hela tiden. Den här tidningen har ett stort antal avsnitt, från den allmänna opinionen, internationellt, naturligtvis, även nationellt, sport, religiöst … Kort sagt, du kommer inte ha någon ursäkt att inte vara medveten om.

eldiario.es – Nezavisimaya Gazeta

Appen eldiario.es har skapats under sloganen “Independent Journalism on Your iPhone” och stöds av över 56 000 partners som finansierar detta oberoende journalistikprojekt. I applikationen kan du välja de ämnen som intresserar dig mest, så att du alltid håller dig informerad om dem. Själva tidningen har också en avdelning som heter “I rampljuset”, där de publicerar de, enligt deras mening, viktigaste nyheterna när som helst.

ABC Newspaper: Spain News

Med denna applikation kan du snabbt komma åt alla nyheter från ABC-tidningen för att läsa och ta emot information 24 timmar om dygnet. Du kommer att ha internationellt och nationellt innehåll, sport, ekonomi, vetenskap, kultur, samhälle, familj eller hälsonyheter, kort sagt en väldigt komplett app så att du kan hålla dig uppdaterad när du vill.

La Vanguardia – följt av 50 miljoner läsare

Med La Vanguardia-appen kan du komma åt alla nyheter när som helst. Denna tidning erbjuder kvalitet, rigorös och sanningsenlig journalistik, respekterar alla synpunkter och är kännetecknet för en tidning med nästan 140 års historia.

Det är det ledande mediet på den spanska marknaden med över 23 miljoner läsare varje månad enbart i Spanien och över 50 miljoner över hela världen. Naturligtvis, med dess app kan du ställa in varningar för att hålla dig uppdaterad med den senaste timmen och vara den första att höra nyheterna. Det finns också olika mytiska delar av denna tidning, som La Contra.

El Correo på + – Senaste nytt från Euskadi

Om du vill veta all information om Baskien för tillfället är detta den bästa tidningen för det. Du kommer att kunna komma åt allt innehåll, ställa in varningar för att vara först med att veta om nyheternas inverkan och till och med kunna njuta av allt innehåll utan internetanslutning. Du kan också spara de nyheter du vill läsa närmare när du kommer hem och trivs.

Om du gillar fotboll kan du inte missa möjligheten att kolla in denna månadstidning där fotboll behandlas med den uppmärksamhet, passion och kärlek som ett vackert spel förtjänar. Med journalister från fotbollsvärlden, som skapar värdefulla artiklar och kunskap för fans av denna underbara sport. I appen kan du köpa varje månadsutgåva de erbjuder och sedan läsa dem från samma app. Utan tvekan är det en miljö av imponerande värde för alla fotbollsfans.

AS – Sportnyheter

I det här fallet talar vi om tillämpningen av den största spanska sporttidningen, genom vilken du kan få tillgång till all information om dina favoritsporter och lag. Naturligtvis finns det i alla nyheter också sammanfattningar, krönikor och sammanfattningar av var och en av de händelser som äger rum i sportens värld.

Mundo Deportivo – Sportnyheter

En annan ledare i sporttidningsvärlden är Mundo Deportivo, nu med sin applikation för iPhone och iPad kan du få tillgång till de senaste nyheterna inom sportvärlden, upphovsrättsartiklar, dess kolumnister, där vi hittar kända journalister och även några idrottare som också använder deras roll som författare och analytiker på detta sätt. Naturligtvis får du även tillgång till resultaten från olika sportevenemang.

Varumärke – hänger med i tiden inom sportens värld

Det är en tillämpning av en av de mest kända sporttidningarna i Spanien, i samarbete med AS. I den kan du hitta alla nyheter om fantastiska sporter som fotboll och naturligtvis från hela sportens värld. Det kommer också att ge dig tillgång till resultaten från olika evenemang som äger rum varje dag i världen.

Relaterade artiklar

Back to top button