Soundcore Liberty Air 2 Pro recension: Anker lär oss ANC

Brusreducering förekommer nu i stallen och framför allt finns det även i modeller som inte är av högsta sortiment. Det finns emellertid ett mellanväg som vi kan definiera fullständigt eftersom det har alla egenskaper hos TWS ANC hörlurar toppen av sortimentet men det gör det till ett övertygande pris, som i Soundcore Liberty Air 2 Pro från Anker, huvudpersoner i detta recension, men hur kommer de att ha gått?

Soundcore Liberty Air 2 Pro Review – ANC-öronsnäckor i ankerstil och rent ljud

paket innehåll

soundcore liberty air 2 pro-paket

A förpackning som inte kan vara mer fullständig. Väl färdig, vacker att titta på, men då har den allt: fallet, den TWS Soundcore-hörlurar, manualerna, kabeln USB Type-C och särskilt “”. Anker i själva verket skonade han ingen kostnad och lade alla, egentligen alla, av dem storlek från XXXS till XL. Vi gillade det väldigt mycket.

Design och material

soundcore liberty air 2 pro recension 1

Återigen, Ankers stora arbete för dessa Soundcore Liberty Air 2 Pro från recension, med en design mycket elegant båda hörlurar ANC fallet (särskilt honom, i matt finish). Varumärket lämnar inget åt slumpen även i material, som är gjorda av polykarbonat, men premium. Kort sagt, värdefullt och du vill visa det.

soundcore liberty air 2 pro recension 5

Och även i användarvänlighet av hörlurar den här saken kan ses bra, också för att de inte alls är små och lätta jämfört med sina konkurrenter men de är lika bekväma som om de var, eftersom de är mycket bekväma att bära.

Smarta funktioner

soundcore liberty air 2 pro recension 2

Allt som det borde vara. Så vi kunde sammanfatta vad Soundcore Liberty Air 2 Pro återvända i smarta funktioner. Mycket exakta, variabla beröringskontroller och framför allt en hantering avANC det övertygar.

Detta är också tack vare den utmärkta applikationen som Anker har reserverat för dessa hörlurar och i allmänhet av hög kvalitet för båda Android det för iOS. Presentera HearID-funktion, men också förmågan att anpassa alla aspekter av upplevelsen med dessa TWS Soundcore hörlurar.

souncore liberty air 2 pro 6 recension

Parning omedelbar, denaptX Qualcomm men det är förlåtet av den utmärkta hanteringen av codecs Blåtand. Återgår till brusreducering, det är verkligen konkret och ger sitt bästa utomhus, där det beter sig på ett exemplariskt sätt och det är inte alltid lätt om priset inte är från 150 € uppåt. Det finns ett transparensläge som också fungerar mycket bra. Paradoxalt nog gör de det mindre när de är inne normalt läge.

Ljudkvalitet: Soundcore Liberty Air 2 Pro

soundcore liberty air 2 pro recension 3

Huvudfokus för recension av TWS ANC Soundcore Liberty Air 2 Pro hörlurar det är definitivt där ljudkvalité. Mycket bra, ljudet är rent och basen sticker ut, inte för djup, men höga och mellanliggande är verkligen av kvalitet.

Allt detta i förhållande till brusreducering, eftersom ljud det ger sitt bästa när det är närvarande, till skillnad från vad som händer för andra modeller, medan i normalt läge du kanske hittar rösten i låtarna med lite ekomen inget att oroa sig för.

soundcore liberty air 2 pro recension 7

Helt separat tal istället för samtal, de känner sig riktigt bra, vi är isolerade på ett viktigt sätt och framför allt känner de sig riktigt bra. Mycket trevlig känsla.

Batteri autonomi

soundcore liberty air 2 pro recension 4 anker

Bra jag ‘autonomi från batteri, respekterar de standarder som garanteras av Anker och därför kan du använda dem i timmar utan att ha problem med att ta slut på dem. Bland annat vårdnad det håller dem vid liv under en avsevärd period, för att inte säga dagar, så de är ganska tillförlitliga för det.

Försäljningspris – Liberty Air 2 Pro

Vi kommer då till pris, av dessa Soundcore Liberty Air 2 Pro. Prislistan för € 129,99 upp Amazon är i fokus för produktens höga kvalitet, men Anker vet väl hur man tar sina användare och rabatterar dem till 99 € vid lanseringen, till 18 januari 2021, med Kupong exklusivt som du hittar nedan i dedikerad låda. Till det priset får de en helt annan dimension som kommer nära bästa köp.

Slutsatser

Vad ska jag säga i slutet av spelen? Dessa Soundcore ANC hörlurar de övertygade oss väldigt mycket, i alla sina aspekter. Var det för design, för material, men också för ljud, autonomi och framför allt för brusreducering, det där Anker han hanterade på ett viktigt sätt. Och om integrationen av den officiella applikationen hjälper allt, skulle vi också vilja rekommendera dem jämfört med dyrare och ädla alternativ utan att nämna namn. Vad saknas? Niten bokstavligen på grund av pris men det skulle vara nästan orättvist att be dem kosta mycket mindre.

Soundcore Liberty Air 2 Pro - Amazon

Kupongrabatt på 30 € fram till 18 januari 2021

Mer mindre

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button