Sonys nya TV-apparater presenteras på # CES2020 –

TV-apparater är aldrig en debitering på CES, och detta år är inget undantag. Sonys presentation gav oss flera nyheter i detta avseende, eftersom det japanska företaget förnyade en stor del av sitt TV-utbud.

Från och med utbudet av LED-TV-apparater introducerade Sony nya X900H och X950H, båda 4K-tv-apparater från 55 till 85-tums skärm (en 49 ″ skärm läggs till för den senare). Från OLED-serien har vi A9 (55, 65 och 75 tum), A9s (endast 48 tum) och A8, 55 eller 65 tum.

Dessa sista tre har 4K-upplösning och X-Motion Clarity för att jämna rörelser, uppenbarligen, och tillsammans med de andra två modellerna inkluderar de Ambient Optimization-systemet, som justerar bild- och ljudattributen på TV: n enligt det rum där vi möter . De har också Dolby Atmos och Dolby Vision.

Emellertid är huvudpersonen i detta tillfälle den nya Sony Z8H, en TV som endast kommer att finnas i 75 eller 85-tumsversioner, och att den kommer att ha 8K upplösning i en LED-panel. Förutom att ha samma attribut som andra tv-apparater, har den “Frame Tweeter” -teknologi, som gör att ramen kan vibrera för att generera ljud.

Alla dessa tv-apparater har Triluminos Display-teknik för att förbättra färgernas kvalitet. Android TV (Android 9 Pie) är operativsystemet som ingår, och den är kompatibel med Apple Air Play 2 och HomeKit, liksom med assistenterna: Google Assistant och Alexa.

Priserna är ännu inte tillgängliga, men kommer att säljas under april eller maj i år, åtminstone i USA. Det finns fortfarande ingen bekräftelse på modellerna som kommer till Chile.

Relaterade artiklar

Back to top button