Sonys nästa flaggskepp kan heta Xperia XZ Pro: förnyad design och 4K OLED-skärm? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Sonys nästa flaggskepp kan heta Xperia XZ Pro: förnyad design och 4K OLED-skärm? (Foto)

Om Sony längtar efter en sann höja i det mobila landskapet är det tydligt att det måste vara rätt i alla avseenden nästa flaggskeppssmartphone. De design (förhoppningsvis) äntligen förnyad kommer det säkert att bli ett visitkort grundläggande (förmodade bilder i galleriet), men det kommer också att finnas behov av substans på alla nivåerför att börja återta mark på Samsung och de andra mästarna inom sektorn.

Hittills har det antagits att namnet på den framtida toppen av Sony-serien skulle vara Xperia XZ2, efter den kanoniska progressiva numreringen. De senaste ryktena försäkrar istället att det kommer att kallas Xperia XZ Proett tecken på att det kan vara en riktig sådan omstartpunkt. Men framför allt är de de påstådda specifikationer läckte för att lova riktigt bra, varför mycket komplett och i topp under varje aspekt.

Uppenbarligen borde den nya Snapdragon 845 inte saknas, som tillskrivs nästa topp i Sony-sortimentet under en tid.

där 6GB RAM och internminne från 128 GB av UFS-typ visa hur den japanska tillverkaren inte kommer att vilja lämna något åt ​​slumpen. De påstådda specifikationerna för visaen panel 5,7″ OLED i 4K-upplösningmen inte ens den utmärkta certifieringen saknas IP68. Batteriet från 3 420 mAh.

För att komplettera bilden, här är dubbel bakre kameramed en huvudsensor från 18 megapixlar (med pixlar från 1,33 μm) och en sekundär från 12 megapixlar (pixlar från 1,38 μm), istället borde en kamera framifrån hitta en plats 13 megapixlar. Xperia XZ Pro kommer redan att vara inbyggt utrustad med Android 8.0 / 8.1 Oreo och bör debutera med stor fanfar till nästa MWC av februari. Om allt är bekräftat, verkligen inte dåligt va?

Relaterade artiklar

Back to top button