Sony Xperia Z5 Premium: böjtest, skraptest, bränntest

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia Z5 Premium: böjtest, skraptest, bränntest

Det är dags för de nu vanliga motståndstest också för Sony Xperia Z5 Premium. De är samma som Nexus 6P #bendgate föddes ur, bara för att förstå varandra, och vi måste säga att även toppen av Sony-sortimentet verkar ha sina goda svagheter.

Den bakre kameran verkar till exempel vara täckt av plast och inte glas, och är lätt benägen att repa, även med lite tryck; då det är i jämnhöjd med kroppen finns det lite skydd, och det är bra att vara försiktig med att lägga telefonen i väskan eller där den kan komma i kontakt med något som kan repa den.

LÄS ÄVEN: Användare av Sonys Marshmallow-koncept vill inte lämna det längre

De bränntest det är ett litet misslyckande, med brännmärkena kvar på displayen, även om det inte är något som kan hända “av en slump”, och därför kanske är det minst kritiska av alla tester.

De böjtestslutligen är det märkligt för om å ena sidan smarttelefonen är synligt böjd, med strömknappen som en tydlig brytpunkt, å andra sidan finns det inget “katastrofalt” misslyckande, i den meningen att Z5 Premium inte delas i två , och fortsätter att fungera, även om den är ohjälpligt skadad.

Kort sagt, det är uppenbart att dessa alla är tester som ingen skulle replikera hemma, men de utförs åtminstone metodiskt och lätt jämförbara med varandra, för att ge dig en uppfattning om hur olika enheter beter sig och vad att förvänta sig av dem under mer eller mindre extrema förhållanden.

Relaterade artiklar

Back to top button