Sony Xperia Z utmanar Note II och Nexus 4 i nattfotografering

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia Z utmanar Note II och Nexus 4 i nattfotografering

Sony Xperia Z har, bland sina säregna egenskaper, möjligheten att spela in filmer med HDR-läget aktivt, vilket borde hjälpa honom särskilt i svagt ljus. Så här erbjuder vi dig en intressant videofilmning i Paris, som sätter den nya toppen av Sony-sortimentet sida vid sida med Samsung Galaxy Note II och LG Nexus 4.

Så är Sonys HDR alltid till hjälp? Nej, det är det inte, du måste veta hur du använder det vid rätt tidpunkt. I allmänhet visar det sig mindre effektiv på ett ljust motiv mot en mörk bakgrundsom i bilden vi valde i början där, även om Xperia Z tillåter dig att bättre observera detaljerna nära operatören, gör den himlen för ljus runt tornet och själv är delvis mindre definierad på grund av för mycket ljusspridning. HDR, å andra sidan, är mycket mer användbar i svaga ljusförhållanden, men med mer diffust eller nästan frånvarande ljusdär färgåtergivningen är klart överlägsen konkurrenterna.

Ta en titt, kanske i full HD i helskärm, på följande video och berätta vad du tycker, det är underförstått att diskussionen om ämnet absolut inte kan anses vara uttömd efter att ha sett en enda video. Det bör också noteras att mikrofon den aktiveras växelvis på var och en av de tre modellerna, så vi kan också få en uppfattning om ljudkvaliteten.

Relaterade artiklar

Back to top button