Sony Xperia XZ3, vår förhandsvisning från IFA 2018

Förhandsgranskning av Sony Xperia XZ3 – Omedelbart efter den officiella Sonys nya topp i sortimentet kunde vi testa den lovande enheten på egen hand medan vi väntade på ett mer komplett vägtest.

Xperia XZ3 Det är den första smarttelefonen från den japanska tillverkaren som har en OLED-skärm, för att vara exakt en 6-tums QHD + -skärm med stöd för HDR, X-Reality-integration och många andra riktigt inte dåliga funktioner. Från vad vi har kunnat se verkar det ha en riktigt bra färgåtergivning, det återstår att förstå hur mycket det kommer att påverka autonomin.

LÄS OCH: Xperia XZ3, alla detaljer och funktioner

Förutom hårdvara av högsta kvalitet (Snapdragon 845, 4 GB / 64 GB utbyggbart) det finns också några mjukvaruprodukter av ingen liten betydelse som vi visar dig i den andra delen av videon som du hittar nedan. Funktionerna är baserade om intelligens artificiell och om att lära sig smartphone-ägarens användningsmönster.

De känsla vid beröring inte dåligt: ​​trots nästan 10 mm tjocklek och vikten nära 200 g är smarttelefonen ergonomisk och inte hal, och tack vare snabbmenyn för de appar som vi visar dig i videon kan den användas för vissa funktioner med en enda hand. Inget mer prat: här serveras du med vår videoförhandsgranskning och med några bilder som visar honom live.

Sony Xperia XZ3 förhandsgranskning – Video

Sony Xperia XZ3 förhandsgranskning – foton

Relaterade artiklar

Back to top button