Sony Xperia XZ3: omgång av bekräftelser och avslag på de påstådda specifikationerna (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia XZ3: omgång av bekräftelser och avslag på de påstådda specifikationerna (foto)

Nästa arvtagare till Xperia XZ-serien bör presenteras på sensommaren, i linje med vad som har hänt de senaste åren. Förmodligen kan tillkännagivandet ske just under nästa IFA, den välkända teknikmässan som äger rum i Tyskland. Fastän det är flera veckor kvarden möjliga specifikationer för den kommande Xperia XZ3.

För ett par veckor sedan gav vi er några detaljer som verkade komma från Sony själva, data som delvis återkommer och delvis förnekas av det som dök upp på GFXBench idag. Även i det här fallet talar vi inte explicit om Xperia XZ3, men nivån är fortfarande den en topp i sortimentet. Här är specifikationerna.

  • Skärm: 5,9″ med 2 880 x 1 440 pixlars upplösning och stöd för gester upp till 5 fingrar
  • Processor: 2,7 GHz octa-core (förmodligen Snapdragon 845) och Adreno 630 GPU
  • RAM och lagring: 6/128 GB
  • Backkamera: dubbel med 19 MP primär sensor
  • Fram kamera: 13 MP

Som du kan se kommer vissa saker tillbaka och andra inte, sedan källan är inte den mest tillförlitligatenderar vi att överväga denna information mer som ytterligare hypoteser än som bekräftelse.

Också för att skärmupplösningen (oredigerad på en Sony-smarttelefon) och förekomst av förinstallerad Android 9.0.0 de lämnar oss ganska förbryllade.

Relaterade artiklar

Back to top button