Sony Xperia XZ3 är redan till försäljning i en onlinebutik: är det verkligen dess specifikationer?

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia XZ3 är redan till försäljning i en onlinebutik: är det verkligen dess specifikationer?

Det du kan se på bilden i slutet av artikeln är inte nya Sony Xperia XZ3, utan informationen på dess sida ska referera till den. Eller åtminstone, det är vad den hävdar MobileFunnätbutiken som redan har lagt ut den till försäljning i förskott en och en halv månad från den officiella presentationen, även om renderingen som används refererar till Xperia XZ2 Premium.

Även om det inte finns några stora överraskningar jämfört med de många rykten som redan har kommit tidigare, är det värt att granska de viktigaste uppgifterna, ytterligare bekräftade av denna läcka. Skärmen på nya XZ3 ska vara från 5,7 tumi 18:9 och upplösning Full HD+ (1 080 x 2 160 pixlar). På baksidan skulle det finnas en dual-cam från 19 + 12 MPmedan upplösningen för sensorn på framsidan är 13 MP.

Under huven borde vi hitta en SoC Qualcomm Snapdragon 845tillsammans med 6 GB av RAM e 64 GB internminne, utbyggbart via microSD. The betteria skulle vara från 3 240 mAh och det operativsystem som används är uppenbarligen Androidförmodligen i version 8.1 Oreo.

Förbeställningspriset för den svarta versionen är 849,99 € och enligt butiken skulle detta vara den officiella kostnaden för Sonys nya smartphone. Som nämnts är dock all denna information ännu inte formaliserad, så den måste tas med tillbörlig försiktighet.

Om du vill ta en titt på dedikerad sida till Xperia XZ3 på platsen för MobileFundu hittar den på den här adressen.

Relaterade artiklar

Back to top button