Sony Xperia XZ2 Pro dyker upp i ett benchmarktest: kommer den verkligen att ha Android 8.1 och visa i 18:9? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia XZ2 Pro dyker upp i ett benchmarktest: kommer den verkligen att ha Android 8.1 och visa i 18:9? (Foto)

Tack vare slarvig kundtjänst för operatören Tre Ireland, fick vi veta om den troliga lanseringen av den nya smarttelefonen i toppklass från Sony, vid nästa MWC 2018. Om dess namn verkar vara Xperia XZ2en möjlig variant av det, kallas Xperia XZ2 Pro. HTML5-riktmärket som avslöjade det kan också ha avslöjat oss saftiga detaljer på hans konto.

Den största nyheten kommer från den påstådda XZ2 Pros skärmupplösning, eller snarare sin egen proportioner. För om vi med absolut säkerhet kan säga att upplösningen inte kommer att vara av 424 x 848 pixlardessa data kan dock representera en ledtråd om förhållandet 18:9 (eller 2:1 om du föredrar det) på skärmen. En absolut första gång för den japanska tillverkaren, som äntligen skulle kunna sammanfalla med en design förnyad.

Ett faktum som för tillfället måste tas med fjädrarna, med tanke på att kodnamnet på denna nya smartphone, dvs. H8116hade redan dykt upp tidigare på Sonys officiella webbplats, tillsammans med information om skärmens upplösning, som de talade om 2 160 x 3 840 pixlar (4K)eller i den mer traditionella 16:9.

Den andra nyheten, mycket mer sannolikt, handlar om möjlig användning av Android 8.1 Oreo, den senaste versionen av den gröna roboten som släppts av Google.

När det gäller resten av specifikationervi måste vänta på mer information inom en snar framtid, även om det verkar uppenbart att Sonys nästa flaggskeppssmartphone kommer att animeras av en Qualcomm SoC Snapdragon 845i linje med de mest ackrediterade rivalerna.

Relaterade artiklar

Back to top button