Sony Xperia XZ2 Premium tillgänglig i Italien från september. Och med honom kommer också den nya XA2 Plus (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia XZ2 Premium tillgänglig i Italien från september. Och med honom kommer också den nya XA2 Plus (foto)

Smartphonefotografering tagit till det yttersta: Sony Mobile lanserar den nya i Italien

Xperia XZ2 Premium

med dubbelkamera med ultrahög känslighet, skärm och 4K HDR-inspelning

  • Världens högsta ISO-videoinspelningssmartphone[i]: 12800 för filmer och 51200 för foton
  • Från objektiv till skärm: XZ2 Premium är den enda smarttelefonen i världen som spelar in 4K HDR-videor och spelar upp dem på en 4K HDR-skärm[ii] direkt i din handflata

Milano, 11 juli 2018 Sony Mobile fortsätter att utmärka sig inom innovationsområdet och tillkännager tillgängligheten i Italien från september 2018 av den nya XZ2 Premium, utrustad med ett av de mest exceptionella fotografiska fack som någonsin integrerats i en smartphone. XZ2 Premium erbjuder ISO 12800-känslighet, den högsta i världen för videoinspelning av smartphones, och ultrahög ISO 51200-bildkänslighet, vilket gör att du kan fotografera i svagt ljus med resultat som tidigare bara varit möjliga med kameror med utbytbara objektiv. Detta möjliggörs av den nya Dual Motion Eye Dual-sensorn och AUBE™-signalprocessorn som bearbetar bilder för att fånga fler detaljer än det mänskliga ögat kan se. Med XZ2 Premium kan du också spela in filmer som ett proffs, genom att använda 4K HDR-inspelning och spela upp videorna i handflatan på 4K HDR-skärmen, där du kan se dina favoritögonblick i hyperdefinierade detaljer med extraordinära färger och kontrast . XZ2 Premium är den enda smartphone som kan erbjuda kvaliteten på en riktig professionell kamera, såväl som en komplett underhållningsupplevelse, tack vare den kraftfulla Qualcomm® Snapdragon ™ 845-processorn.

En kamera med oöverträffade möjligheter

XZ2 Premium är den första smartphone någonsin att introducera den nya Motion Eye™ Dual-kameran, med en svartvit sensor som fångar med hög kontrast och en färgbildsensor för att exakt återge olika nyanser. Detaljen som detekteras av båda sensorerna bearbetas i realtid av AUBE™-signalprocessorn för bildfusion. Den här tekniken gör att du kan spela in videor med ISO 12800-känslighet, den högsta någonsin i en smartphone, och kan ta bilder med det mycket höga ISO-värdet 51200. Fram till nu var en så hög känslighet för skarpa och brusfria bilder endast möjlig med kameror med utbytbara linser. Den nya enheten, som ansluter sig till Xperia-seriens flaggskeppsfamilj, ger dig denna avancerade teknik i handflatan.

Med Motion Eye™ Dual-kameran kan du också uttrycka din konstnärliga sida: genom att välja bokeh[iii] motivet kommer att sticka ut mot en suddig bakgrund, medan val av svartvita monokroma foton kommer att ha en förfinad nyans. Höga fotograferingsmöjligheter i dåligt upplysta miljöer och konstnärliga effekter är möjliga tack vare den ljusa displayen som låter dig föreviga ditt motiv felfritt.

Motion Eye™ Dual-kameran erbjuder ytterligare professionella funktioner, såsom 4K HDR-videoinspelning, som låter dig fånga verkligheten med otroliga detaljer och verklighetstrogna färger. Dessutom kan du spela in i 960 fps Super slow motion i HD eller Full HD för att fånga ögonblicket med fantastisk video tack vare den innovativa minnesstackade bildsensorn. XZ2 Premium erbjuder också en av de bästa främre kamerorna på smartphones, utrustad med en 13 MP 1 / 3,06 ”sensor med blixtskärm för miljöer med svagt ljus för att ta exceptionella selfies i alla ljusförhållanden.

En uppslukande och engagerande vision

Xperia XZ2 Premium har den perfekta skärmen för en tittarupplevelse på premiumnivå. Skärmen på 5,8 tum med 4K HDR-upplösning är 11 % bredare och 30 % ljusare än tidigare 4K HDR-skärmar som finns på Xperia-enheter: med den kan användaren fördjupa sig helt i sina favoritfilmer och -innehåll tack vare ultrafina detaljer och otroligt levande färger. Eftersom XZ2 Premium är den enda smartphone som kan både skapa och visa innehåll i 4K HDR, kan användaren även se sina skapelser i 4K HDR i denna upplösning. Dessutom, när du tittar på en film eller video på YouTube, använder XZ2 Premium X-Reality ™-smarttelefonteknologi som lånats från Sonys BRAVIA®-TV-apparater för att konvertera innehåll till ett format som ligger nära High Dynamic Range (HDR) och därmed erbjuda “biokontrast”, färger och definition.

Med XZ2 Premium är det möjligt att inte bara titta på filmer med fantastisk realism, utan också att “uppfatta” dem, tack vare det nya Sony Dynamic Vibration System som analyserar ljuddata och låter dig känna handlingen i dina egna händer, göra filmer , videospel och videostillbilder. mer realistiska. Tack vare de kraftfulla fronthögtalarna återger XZ2 Premium ett bioljud när användaren tittar på sina favoritvideor med vänner. Utrustade med S-Force Front Surround är XZ2 Premium-högtalarna de mest kraftfulla som någonsin byggts in i en Xperia-smarttelefon. Dessutom kan Xperia-smarttelefoner, som alltid, räkna med Sonys gedigna erfarenhet inom ljudområdet och med avancerad Hi-res Audio, DSHEE HX och LDAC-teknik.

Sofistikerad design

Den banbrytande tekniken i XZ2 Premium är inkapslad i en elegant och slingrande design. Smarttelefonen har en slät och reflekterande yttre yta av 3D-glas som gör enheten bekväm att hålla och bära med sig. Den unika Corning® Gorilla® Glass 5 glasfinishen på båda sidor gör den vacker för ögat och ger en premiumkänsla vid beröring. Dessutom tack vare IP65/68-certifieringen[iv] XZ2 Premium står emot vattenstänk. XZ2 Premium kommer att finnas i två moderna färger, Chrome Black och Chrome Silver.

Prestanda på högsta nivå

Med den innovativa Qualcomm® Snapdragon ™ 845 mobilplattformen med X20 LTE-modem och andra generationens Gigabit LTE-lösning erbjuder XZ2 Premium användaren uppslukande upplevelser vid extrema hastigheter (anslutning upp till 1,2 Gbps). För att säkerställa högre hastighet och effektivitet integrerar XZ2 Premium 6 GB RAM.

XZ2 Premium har designats för att följa med användaren hela dagen, tack vare det högkapacitetsbatteriet på 3540 mAh och användbara Xperia energibesparande funktioner, som Smart Stamina och STAMINA-läge. Dessutom Battery Care-teknologier[v] och Qnovo Adaptive Charging skyddar batteriet och förlänger dess livscykel. Äntligen finns Qi-laddning tillgänglig som tillsammans med den nya trådlösa laddningsbasen (WCH20[vi]) och andra Qi-kompatibla nätaggregat, låter dig ladda din smartphone på ett extremt enkelt sätt.

Tillgänglighet

Xperia XZ2 Premium kommer att finnas tillgänglig i Italien från september 2018 och kommer att integrera Android ™ 8.0 Oreo.

[i]ISO 12 800 för video (automatiskt). Verifierad av Strategy Analytics SpecTRAX Service mot kameraspecifikationer för mer än 11 ​​800 smartphones. Uppdaterad den 15 april 2018. För mer information om Strategy Analytics resultat, se följande sida: https://www.sonymobile.com/global-en/legal/testresults/ [ii] Xperia XZ2 Premium har en 4K UHD (2160 x 3840 pixlar) High Dynamic Range-skärm och spelar in, lagrar och spelar upp 4K HDR-video med 10-bitars färgdjup i HLG-format. Verifierad av Strategy Analytics’ SpecTRAX-tjänst mot displayspecifikationerna för över 12 000 smartphones. Uppdaterad den 16 april 2018. För mer information om Strategi Analytics-resultat, besök http://www.sonymobile.com/testresults/ [iii] Bokeh och Black and White-funktionerna kommer att vara tillgängliga från och med Q3 2018. Programvaruversionen är en process med timing och tillgänglighet som kan variera beroende på marknad och/eller operatör. [iv] XZ2 Premium är resistent mot vatten och damm. Du behöver inte längre frukta regnet och du kan till och med skölja det under kranen om det blir smutsigt, bara kom ihåg att alla dörrar och alla luckor måste vara ordentligt stängda. Sänk inte ner enheten i vatten och utsätt den inte för havsvatten, saltvatten, klorbaserade pooler eller andra vätskor (till exempel drycker). All missbruk eller missbruk av enheten gör garantin ogiltig. Enheterna har testats enligt klassificeringen Ingress Protection IP65 / 68. För mer information, www.sonymobile.com/waterresistant. XZ2 Premium är utrustad med en täckfri USB-port för anslutning och laddning. Innan du laddar, se till att USB-porten är helt torr. [v] Battery Care laddar telefonen upp till 90 %, väntar och laddar sedan upp till 100 % strax före den vanliga väckningstiden. [vi] WCH20 finns som tillval.

Relaterade artiklar

Back to top button