Sony Xperia XZ2 Premium passerar TENAA: är marknadslanseringen nära? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia XZ2 Premium passerar TENAA: är marknadslanseringen nära? (Foto)

Tillkännagivandet av Xperia XZ2 Premium, den riktiga toppen av Sonys sortiment för 2018, går tillbaka till april. märklig position av fingeravtrycksläsaren, smarttelefonen förvånade alla tack vare en förstklassig fotografisk sektor, tack vare förmågan att trycka upp till ISO 51 200 i kameraläge. Ett sådant lovande pussel saknade dock biten av lanseringsdatumet, men det skulle det bli närmar sig med steg.

En smartphone känd under kodnamnet H8166 det har faktiskt gått från TENAA, avslöjar hans identitet så snart hans bilder dök upp på den officiella webbplatsen för det kinesiska certifieringsorganet. Detta är just Xperia XZ2 Premium, i varianten avsedd för den kinesiska marknaden, nu uppenbarligen inte långt från den officiella lanseringen.

För tillfället har Sony inte släppt några ytterligare tillkännagivanden om lanseringsdatumet för sin flaggskeppsmodell, och har inte heller lagt vikt vid pris försäljning, vilket utan tvekan kommer att bli mycket välsmakandemed tanke på den höga teknologiska takten i dess nya pärla.

Vi får därför vänta lite till, men bli inte förvånade om vi snart kommer att påverkas av det.

Relaterade artiklar

Back to top button