Sony Xperia XZ2 Premium officiell: föråldrad design, men det finns den otroliga dubbelkameran från 51 200 ISO (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia XZ2 Premium officiell: föråldrad design, men det finns den otroliga dubbelkameran från 51 200 ISO (foton och videor)

Sony Xperia XZ2 Premium tillkännagavs officiellt av det japanska företaget, som äntligen har avslöjat för världen alla sina senaste innovationer inom möbelområdet, särskilt när det gällerfotografiskt fält. Den nya arvtagaren till XZ2-familjen tar i själva verket kapaciteten hos kamerorna och sensorerna som utvecklats av Sony till det yttersta, och integrerar den modernaste tekniken för att ta bilder på smartphones.

 • Skärm: 5,8″ TRILUMINOS 4K HDR (2 160 x 3 840 pixlar) med X-Reality-teknik och Corning Gorilla Glass 5
 • CPU: Qualcomm Snapdragon 845
 • GPU: Adreno 630
 • Bagge: 6 GB
 • Internminne: 64 GB UFS (kan utökas med microSD upp till 400 GB)
 • Backkamera: Dual-cam 19 MP (Motion Eye, 1,22 μm pixelstorlek, 25 mm lins, f / 1,8 bländare) + 12 MP (monokrom sensor, 1,55 μm pixelstorlek, f / 1,6 bländare) med blixt
 • Fram kamera: 13 MP (22 mm objektiv, f / 2.0 bländare)
 • Anslutningsmöjligheter: Dual SIM, 4G LTE Cat.18, WiFi 802.11, Bluetooth 5.0, GPS, Glonass, Beidou, Galileo, QZSS, USB 3.1 Type-C, NFC, Google Cast, Miracast, DLNA
 • Batteri: 3 540 mAh med Qualcomm Quick Charge 3.0 snabbladdning och trådlös Qi-laddning
 • Mått: 158 x 80 x 11,9 mm
 • Vikt: 236 g
 • OS: Android 8.0 Oreo
 • Övrig: IP65 / 68 certifierad, stereohögtalare, bakre fingeravtrycksbädd
 • Färger: Chrome Black, Chrome Silver

Denna nya modell Premie Sony-märkt är kanske inte den mest innovativa smartphone som tittar på designsom fortfarande har uttalade ramar och en ganska traditionell stil.

Avsluten i metall och kroppen in glas gör den till en elegant och raffinerad enhet, även om jämförelsen med de senaste flaggskeppen från rivaliserande tillverkare kanske inte är särskilt uppmuntrande.

Vad som är säkert är att vi står inför en koncentration av teknik i alla aspekter. Det första som slår dig är den stora displayen från 5,8 tumförblev i det klassiska formatet 16:9 men med en upplösning 4K och stöd för HDR Och X-Reality. Teknologi TRILUMINOS Sony garanterar levande färger, förbättrad kontrast och mer ljusstyrka än föregående generation, och placerar sig som en av de högsta punkterna för att titta på innehåll på mobila enheter.

Strömmen säkerställs av processorn Snapdragon 845 av Qualcomm, nu en garanti för varje toppsortiment, tillsammans med 6 GB av RAM och “ensam” 64 GB internminne, även om det går att utöka. Batteriet är från 3 540 mAh och stöder både snabbladdning och trådlös laddning, och drar fördel av standarden Qiförutom att ha det klassiska läget Smart uthållighet att öka autonomin.

Glöm inte den bakre fingeravtrycksläsaren och stereohögtalare front med teknik S-Forcesom säkerställer högupplöst ljud.

Efter att ha gjort översikten, låt oss nu fokusera på den mest intressanta delen, den fotografiska. Som vi redan hade sett på MWC 2018Sony har gjort stora framsteg på detta område: den nya dual-cam XZ2 Premium har två sensorer från 1/2,3″den första i färg från 19 MP med teknik Motion Eye och den andra svartvit från 12 MP. Denna speciella konformation kan spela in videor med känslighet upp till ISO 12 800 och ta bilder till och med ISO 51 200siffror som skulle vara imponerande även på de högsta DSLR:erna.

Detta möjliggör ljusa och mycket detaljerade bilder även i svagt ljus, vilket ger användaren fler kreativa möjligheter. Integreringen av elektronisk stabilisering Stadigt skott och teknologier AUBE Och BIOZ lovar mirakel, eftersom den stöder avancerade funktioner som slow motion a 960 fps Full HD-upplösning, videoinspelning 4K HDR och bokeh-effekten för porträtt.

Också anmärkningsvärt är den främre kameran från 13 MPsom också behåller några viktiga teknologier som SteadyShot-stabilisering och är utrustad med bredfältsoptik från 22 mm. Sensorn från 1/3,06″ det bör ge bra prestanda i svagt ljus, även med hjälp av mjukvarutekniken som erbjuds av Sony.

Sony Xperia XZ2 Premium kommer att anlända till de internationella marknaderna om sommar, även om det ännu inte har kommunicerats exakt i vilka länder i världen den kommer att finnas tillgänglig. Mycket osäkerhet också på prisvilket fortfarande borde vara väldigt högtsom det var för föregående generation.

Allt som återstår är att vänta de närmaste veckorna för att upptäcka fler detaljer om denna produkt, men under tiden kan du beundra den i all sin prakt i video- och i bilder som du hittar nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button