Sony Xperia XZ2 Premium dyker äntligen upp i den officiella butiken: tillgänglig till ett pris av 899 €

Sony Xperia XZ2 Premium, som presenterades i april förra året och sedan tillkännagavs för den italienska marknaden i juli, är nu redo för sin debut. Efter att ha varit föremål för en förbeställningskampanj de senaste veckorna har den nu äntligen gjort sitt uppträdande i tillverkarens officiella italienska butik, med tillgänglighet förväntad för början av september.

Det fasta listpriset är 899 €, förvisso högt i absolut värde, men relativt till toppen av sortimentsmarknaden är det allt som allt rimligt, eftersom vi talar om en enhet som stoltserar med topphårdvaruutrustning, med början från SoC Snapdragon 845 och från displayen TRILUMINOS 4K HDR, för att komma till det riktiga flaggskeppet: den dubbel bakre kamera kunna uppnå känsligheten för 51 200 ISO.

Den enda färgen som finns tillgänglig för närvarande är Krom svart, medan om du vill fördjupa alla hans Tekniska specifikationer i detalj hänvisar vi dig till vår dedikerade artikel. Inga nyheter istället för Xperia XA2 Plus, som i alla fall går iland i september tillsammans med sin storebror. September kommer också att vara tiden för Sony att presentera nya annonsenheter IFA 2018, alltså håll ögonen öppna på våra sidor om du vill veta alla nyheter i förhandsgranskning.

Relaterade artiklar

Back to top button