Sony Xperia XZ2 och XZ2 Compact är autonomins mästare enligt Strategy Analytics

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia XZ2 och XZ2 Compact är autonomins mästare enligt Strategy Analytics

Milano, 5 april 2018 – Kvaliteten på Xperia-smarttelefoner för att njuta av maximal underhållning på resande fot, för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna och för att konsultera sociala medier på språng har alltid varit ett utmärkande element för Sony Mobile Communications-användare (“Sony Mobile”) , som inte stannar vid den rena telefonkapaciteten hos en mobil enhet. För att kunna göra allt detta – och mer till – är det viktigt att ha en enhet som garanterar användaren autonomi under hela dagen, fram till kvällen.

Med de nya Xperia XZ2 och XZ2 Compact, skrämma inte långa dagar hemifrån: de två smartphones har certifierats av Strategy Analytics som modellerna med den bästa batteriprestanda bland de främsta premiumsmarttelefonerna globalt. Ett liknande resultat har uppnåtts tack vare ett batteri med ökad kapacitet och efterföljande förbättringar i energiförbrukning och effektivitet, möjligt tack vare Qualcomm® Snapdragon ™ 845 mobilplattform.

Med ett 3180 mAh batteri och den bästa kontrollen för laddningshantering någonsin tack vare mobilplattformen Snapdragon 845, låter XZ2 dig använda din smartphone utan bekymmer hela dagen, utan att offra oöverträffad prestanda. Dessutom integrerar XZ2 en rik uppsättning användbara Xperia-funktioner för bättre smartphonehantering, inklusive Smart Stamina – som exakt uppskattar batteritiden baserat på användarens användningsvanor – STAMINA-läge, som minskar strömförbrukningen. , och Battery Care och Qnovo Adaptive Laddningsteknik, som gör att du kan skydda batteriet och förlänga dess livscykel.

Xperia XZ2 Compact, å andra sidan, integrerar ett 2870 mAh-batteri och, precis som XZ2, erbjuder användarna Smart Stamina-funktionen, STAMINA-läget och Battery Care och Qnovo Adaptive Charging-teknologierna, som intelligent hanterar laddningscyklerna och bättre reglerar strömnivåer, vilket hjälper till att skydda batteriet.

Relaterade artiklar

Back to top button