Sony Xperia XZ2: kommer återgången till glasbaksidan att ge trådlös laddning? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia XZ2: kommer återgången till glasbaksidan att ge trådlös laddning? (Foto)

I går bevittnade han spridningen av en första framställa komplett med designen av Sony Xperia XZ2 och XZ2 Compact, tillsammans med diverse information om tekniska specifikationer. De första smartphones gränslös av den japanska tillverkaren kommer också sanktionera övergivandet av metall unibody kroppen, till förmån för glas (för Xz2) e polykarbonat (XZ2 Compact). Denna rent estetiska kursförändring skulle dock också kunna få återverkningar betydande – åtminstone på Xperia XZ2 – vilket säkert kommer att glädja dig.

Vi hänvisar till stödet för trådlös laddning, avslöjade (eller snarare, bekräftade ytterligare) via en annan bild som läckt i @evleaks ständigt produktiva Twitter-profil. I den framställa i själva verket visas Xperia XZ2, placerad på en laddningsbas vilket inte tycks lämna mycket tvivel om det. Basen är bland annat utformad för att även fungera som en stå: en smart gimmick, speciellt för dem som inte vill missa några aviseringar under laddning, till exempel när de arbetar på sin PC.

Evan Blass postade sedan ett annat framställasom inte gör annat än bekräfta vad som redan har lärts tack vare det föregående.

Sony Xperie XZ2 dyker därför upp som en smartphone modern i se Och full i hårdvaruutrustningen: det kommer att räcka för att övertyga dig om det föredrar det jämfört med Samsung Galaxy S9 eller andra rankade rivaler?

Relaterade artiklar

Back to top button