Sony Xperia XZ2 Compact officiell: den nya lilla utsidan, stor insida (foton och förhandsgranskning)

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia XZ2 Compact officiell: den nya lilla utsidan, stor insida (foton och förhandsgranskning)

Bredvid den äldre brodern, Sony avtäcker också den lilla här på MWC 2018 Xperia XZ2 Compact, men se upp: denna smartphone har bara dimensioner. Faktum är att databladet för detta 5″ den delas med “full storlek” XZ2.

Även ramarna på Kompakt de är mer inneslutna än vad som sågs på de tidigare Xperia och den rundade bakdelen verkar lova bra vad gäller ergonomi (det återstår att se hur den beter sig vilande på ett plan).

För att lära dig mer om denna XZ2 Compact, som på pappret står som en av de mest intressanta kompakta smartphones, lämnar vi dig med officiella uppgifter publicerad av Sony och vi inbjuder dig att också läsa vad du behöver veta om XZ2eftersom praktiskt taget alla dess funktioner också finns på denna 5 “.

Precis som storebror också Sony Xperia XZ2 Compact kommer att finnas tillgänglig från april i fyra färger, men priset har ännu inte offentliggjorts officiellt.

Vi kommer inte att låta mig få information om priset så snart som möjligt.

Uppdatering 27/02/2018 kl 10:01

Fortfarande officiellt pris och releasedatum måste meddelas av Sony. Sidorna som rör både Xperia XZ2 och XZ2 Compact har dock redan dykt upp på Amazon. För mer information, se den dedikerade artikeln.

LÄS: Sony Xperia XZ2 och XZ2 Compact på Amazon Italien

Uppdatering 26/02/2018 14:00

Uppdaterad med en ny Xperia XZ2 förhandsvisningsvideo.

Relaterade artiklar

Back to top button