Sony Xperia XZ2 böjer sig varken med krok eller krok: soliditet på högsta nivå (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia XZ2 böjer sig varken med krok eller krok: soliditet på högsta nivå (video)

Nya Sony Xperia XZ2 har inte undgått det öde som berör många av enheterna övre delen av intervallet: uthållighetstestet för den bra Zack från YouTube-kanalen JerryRigAllt. Lyckligtvis är Sonys nya smartphone riktigt solid och har inte gett det minsta tecken på att avta under tortyren den utsattes för, och klarade värdigt varje test.

När Zack väl plockades upp märkte han omedelbart den solida känslan av denna modell, täckt med ett lager glas Gorilla Glass 5 både på framsidan och på baksidan. Detta säkerställer utmärkt motståndskraft mot repor och brott, på samma nivå som konkurrenternas toppklass.

Sidoramen som omger kroppen är gjord av metall, såväl som de fysiska nycklarna, så även i detta fall finns det inga motståndsproblem. Samma sak gäller bränntest Och böjtest: i sanning förvånar den senare, eftersom den visar den stora styvheten hos den nya XZ2, som inte visar några tecken på den minsta böjning.

Kort sagt är detta ett riktigt högt resultat för Sonys toppsortiment, vilket återigen bekräftar den stora omsorg som det japanska företaget använder för konstruktionen av sina produkter. Om du själv vill se uthållighetstestet utfört av Zack, se nedan hela videon.

Relaterade artiklar

Back to top button