Sony Xperia XA2, XA2 Ultra och L2 officiella: trio av (dubbla) selfie-smartphones för CES 2018 (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia XA2, XA2 Ultra och L2 officiella: trio av (dubbla) selfie-smartphones för CES 2018 (foton och videor)

Sony presenterar Xperia XA2 och Xperia XA2 Ultra: smartphones designade för selfies

  • Xperia XA2 erbjuder en 23 MP bakre kamera med Exmor RS-sensorTM och en 8MP frontkamera med 120° supervidvinkel
  • Xperia XA2 Ultra är den “dubbla selfie”-smarttelefonen: dubbla främre kameror, en 16 MP med optisk bildstabilisator, den andra 8 MP med 120° supervidvinkel
  • Xperia L2: 5,5” HD-skärm, högpresterande batteri och 8 MP med 120° supervidvinkel


CES – Las Vegas, 8 januari 2018 –
Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) presenterade idag de två nya Xperia XA2 och Xperia XA2 Ultra-smarttelefonerna med Sonys fotografiska teknologi, elegant design och kraftfull prestanda, vilket utökar supermellanklassfamiljen.

“Vår produktstrategi för supermellanklass är baserad på den vinnande idén att ta med spjutspetsteknologi till detta marknadssegment på det mest lättillgängliga sättet som möjligt”, säger Hideyuki Furumi, EVP, Global Sales & Marketing, Sony Mobile Communications. Xperia XA2 och XA2 Ultra implementerar faktiskt samma fotografiska teknik som redan finns i den främre kameran i XZ-serien. Vi ser på 2018 som en vändpunkt och vi förväntar oss att tillkännage viktiga innovationer inom Xperia-portföljen under de närmaste månaderna”.

Xperia XA2 – fångar det vackra i vardagen genom sofistikerad fotografisk teknik innesluten i en slingrande kantlös design

Xperia XA2:s kraftfulla 23 MP bakre kamera kombinerat med Exmor RS-bildsensornTM 1 / 2,3 ”med ISO 12800-känslighet säkerställer extrem skärpa i bilder även i svagt ljus.

Smarttelefonen låter dig också spela in videor i 4K och skapa videor med skarpa och definierade färger i slow motion med 120 fps: handlingarna och rörelserna blir därmed ännu mer engagerande och spännande. Den främre kameran på 8 MP med 120° supervidvinkel ser till att fler vänner eller bakgrundsdetaljer ingår i dina selfies.

5,2 ”Full HD-skärmen är ännu ljusare, bredare och med mer definierade färger. Den är inkapslad i en kantlös design som förlänger skärmen till dess gränser, samt är särskilt hållbar eftersom den är gjord av Corning® Gorilla® Glas.

Att låsa upp enheten är mycket enkelt tack vare fingeravtryckssensorn som sitter på baksidan av smarttelefonen. Xperia XA2 är tillverkad på sidorna av anodiserad aluminium med en diamantslipad finish i ändarna som accentuerar metallens industriella skönhet. En utveckling från den ikoniska Xperia “loop-ytan”, kännetecknad av mjuka kurvor och en praktisk och ergonomisk symmetrisk layout.

Batteriet med hög kapacitet på 3 300 mAh och Qualcomm-processorn® LejongapTM 630 Mobile Platform låter dig göra mer, under längre tid, med snabb och smidig prestanda. Dessutom utökar den intelligenta laddningsfunktionen Smart Stamina räckvidden, medan Battery Care och Qnovo Adaptive Charging ser till att batteriet inte skadas med tiden. Slutligen tillåter Xperia XA2 snabbladdning för att säkerställa några timmars autonomi på bara några minuters laddning (med tillval Quick Charger UCH12W).

Xperia XA2 kommer att finnas tillgänglig i Single SIM-version i fyra olika färger: Silver, Black, Blue och Pink.

Xperia XA2 Ultra: den innovativa “dual selfie”-smarttelefonen

Designad specifikt för selfies, Xperia XA2 Ultra integrerar två främre kameror: en 16MP med optisk bildstabilisator och en 8MP med 120° supervidvinkel för att inkludera ännu fler vänner eller panoramabilder i selfies. Båda är utrustade med blixtar och kan ta tydliga bilder, oavsett ljusförhållanden och miljö.

Med samma 23 MP-fotomodul som Xperia XA2, den stora Exmor RS-bildsensornTM 1 / 2.3 ”ger en känslighet på ISO 12800 för fotografering i svagt ljus. 4K och 120 fps videoinspelning i slow motion gör att du kan bevara minnen och framhäva höjdpunkter.

Xperia XA2 Ultra har Sonys ljusaste 6-tums Full HD-skärm med ett brett färgomfång. Tillverkad i Corning® Gorilla® Glas för att vara motståndskraftigt och hållbart, enheten utmärker sig för sin kantlösa design; en design som projicerar användaren direkt in i skärmen vilket säkerställer en unik visuell upplevelse.

Precis som Xperia XA2 är det enkelt att låsa upp enheten med en fingeravtryckssensor med en knapptryckning. “Slingytan”-designen är gjord av anodiserad aluminium på sidorna med diamantslipade ytor på ändarna.

Det kraftfulla batteriet på 3 580 mAh säkerställer en ännu längre livslängd medan de intuitiva Sony-teknikerna för intelligent laddning låter dig justera och analysera förbrukning och laddningscykler så att batteriet kan hålla längre. Qualcomm-processorn® LejongapTM 630 Mobile Platform säkerställer konstant prestanda och garanterad multitasking. Slutligen ger Xperia XA2 Ultra också snabbladdning för att säkerställa några timmars autonomi på bara några minuters laddning (med tillval Quick Charger UCH12W).

Xperia XA2 Ultra kommer att finnas tillgänglig i Dual SIM-version i fyra olika färger: Silver, Black, Blue och Gold.

Den stora 5,5” högupplösta skärmen på Xperia L2 är perfekt för att titta på videor, surfa på webben och sociala medier när du är på språng.

Batteriet på 3 300 mAh låter dig göra mer, under längre tid, och intuitiv intelligent laddningsteknik säkerställer längre batteritid.

Den främre kameran på 8 MP med 120 supervidvinkel° är designad för selfies, medan smarttelefonens huvudkamera på 13 MP och F2.0 säkerställer tydliga och skarpa bilder.

Xperia L2 kommer att finnas tillgänglig i Single SIM-version i tre olika färger: svart, guld och rosa, med reflekterande ytor som kan framhäva designen med “loopytor” och med det superenkla upplåsningsläget tack vare fingeravtryckssensorn placerad på baksidan.

Xperia XA2 och Xperia XA2 Ultra kommer att ha Android * 8.0 OreoTM och kommer att finnas på marknaden från februari 2018, medan Xperia L2 kommer att ha Android * 7.1.1 Nougat och kommer att finnas tillgänglig från slutet av januari 2018.

Relaterade artiklar

Back to top button