Sony Xperia XA2, XA2 Ultra och L2 kommer in på Amazon-listan, men bara den senare är redan tillgänglig

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia XA2, XA2 Ultra och L2 kommer in på Amazon-listan, men bara den senare är redan tillgänglig

Vid tidpunkten för presentationen i början av januari hade Sony också meddelat att tillgängligheten av Xperia XA2, XA2 Ultra och L2 det skulle vara planerat till månaden februari, vilket därefter bekräftar de italienska priserna för de två första. Nästan halvvägs genom den valda månaden, här kikar de äntligen över Amazonäven om – ironiskt nog – för att redan vara tillgänglig för köp endast Xperia L2, eller modellen som den japanska tillverkaren ännu inte hade meddelat priset på.

Dess införande i listan över de mest kända platsen för e-handel avslöjar därför också startpris, förmodligen avsedd att bli nedlagd av tid och stark konkurrens. DE 229,90 € begärt för köpet, i själva verket placerar de det mitt i en arena där hårda exponenter från den medel- och låga delen av marknaden slåss mot varandra. Observera tillgängligheten i tre färger: svart, guld och rosa.

Ingen överraskning istället för priserna på Xperia XA2 2 XA2 Ultra, eller de som redan annonserats 349,90 € Och 429,90 €.

Som väntat är Sonys nya mellanklassmodeller fortfarande inte tillgängliga att köpa, men det är troligt att det bara är en en fråga om dagar för att musiken ska förändras. Nedan lämnar vi länkarna för var och en av de nya Sony-smarttelefonerna.

Vi tackar Antonino för hans vänliga rapport

Relaterade artiklar

Back to top button