Sony Xperia XA officiell: Sonys kameratelefon med kant-till-kant-skärm

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia XA officiell: Sonys kameratelefon med kant-till-kant-skärm

Vid sidan av nya Sony Xperia X presenterade den japanska jätten även en variant som troligen kommer att ståta med ett lägre pris, givet den något dämpade hårdvaran jämfört med X, men också en kant till kant display vilket gör fronten riktigt distinkt.

Vi pratar om det nya Sony Xperia XApresenterad för några minuter sedan av Sony med anledning av detta MWC 2016. Precis som Sony Xperia X kommer XA också att skryta med en respektabel fotografisk sektor med samma prediktiva hybrid autofokus både på den bakre kameran, utrustad med en 1/3″ Exmor RS 13 megapixel sensor, och i den främre, utrustad istället med en 8 megapixel sensor.

För Sony Xperia XA gäller samma diskurs som du hittade i relation till Xperia X.

Den italienska divisionen av Sony har meddelat lanseringsperioden för enheten, det vill säga detta sommaroch det officiella lanseringspriset, det vill säga 299 €.

LÄS ÄVEN: Sony Xperia X – Funktioner, release och pris

Under tiden är du här serverad med presentationsvideo av enheten och med några renderingar av enheten där du kan uppskatta de olika färgerna som den kommer att vara tillgänglig i. På den här länken hittar du istället vår förhandsvisning.

Relaterade artiklar

Back to top button