Sony Xperia X, vår MWC 2016 förhandsvisning (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia X, vår MWC 2016 förhandsvisning (foton och videor)

Det nya sortimentet av Sony-smarttelefoner, inklusive Sony Xperia X, Sony Xperia XA och Sony Xperia X Performance-modeller, kommer till den italienska marknaden från och med i sommar. Medan vi väntar, låt oss ta en närmare titt på vad de har i beredskap för oss, från och med Sony Xperia X.

Du kommer att förstå det, att vara en kameratelefon med detaljer fotografiska färdigheter, Sony Xperia X (och dess nära släktingar) kommer att behöva ett mer än grundligt test för att helt testa dess potential. Faktum är att vi för tillfället kan ta en titt på systemet, som döljer Android-versionen 6.0 under användargränssnittet, och på den allmänna prestandan för hårdvaran den har tillgänglig.

LÄS ÄVEN: Sony Xperia X – Fullständiga tekniska specifikationer

Om hårdvaran, under “huva“vi hittar SoC Qualcomm Snapdragon 650 exa-core, 3 GB RAM, minne expanderbar (i två valörer är det inte säkert att båda kommer till den italienska marknaden), visa da 5″ full HD och därför kompakta dimensioner, och, som redan nämnts, en respektabel grafisk sektor.

I väntan på vår mer djupgående recension, här är vår förhandsvisning leva från konferens officiell från Sony på MWC 2016. Njut, vi väntar på dig i kommentarerna med dina intryck av den nya Xperia X-serien!

Relaterade artiklar

Back to top button